27 / 04 / 2024

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.



360 Villas Tepeören Demirbaş Hanesel ortaklığının 5. projesi olarak hayata geçiyor. Tuzla Tepeören projesi 20 adet müstakil villadan oluşuyor. Tuzla Tepeören projesindeki villaların konut tipleri 4+1 şeklinde inşa ediliyor.

Villas Tuzla Tepeören projesi 250 metrekareye varan bahçe alternatifleri yer alıyor. 176 metrekare net ve 210 metrekare brüt alana sahip olan villalarda satışlar devam ediyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Kurtköy TEM gişeleri, Koç ve Terakki Vakfı Okulları, Okan ve Sabancı üniversiteleri gibi seçkin kurumların merkezinde yer alıyor.

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim, Vadeli yüzde 40 peşinatta ise yüzde 40 indirim fırsatı bulunuyor.

Ayrıca projede 15 ay vade imkanı da sağlanıyor. 

20 adet villanın yer aldığı Villas Tuzla Tepeören projesinde fiyatlar 16 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hanesel Yapı Hakkında

Kurumsal ve yenilikçi çözümler getiren gücümüzü; gerek şirketimiz adına yapmış olduğumuz yapılarda, gerekse reel piyasaların tepkilerini yorumlayarak aldığımız kararlarla, geçmişte olduğu gibi öncü projelere imza atmayı hedefliyoruz.

Gelecekten günümüze inşaat sektöründeki iş hacmimizle yapmış olduğumuz; bağdat caddesi, çengelköy, şerif ali bölgesi, ataşehir, libadiye, izmir çeşme gibi çeşitli bölgelerde 10.000’in üzerinde konutun tecrübesiyle, HANESEL Yapı olarak ilk projemizi Kurtköy’de gerçekleştiriyoruz.

Demirbaş Yapı Hakkında

Demirbaş Yapı 1976 yılında Recai Demirbaş tarafından kurulmuş; tarım ve hayvancılık, akaryakıt, içecek üretimi sektöründe Tikveşli kurucu ortaklığı ile çeşitli sektörlerde faaliyet göstermiştir.

Demirbaş İnşaat 40 yılı aşkın iş tecrübesini son 5 yıldır yalnızca gayrimenkul sektörüne yönlendirerek, İstanbul'da çağdaş inşaat yönetmeliklerine uygun, mimari prensiplere ve çevreye duyarlı, kaliteye önem veren yapılarıyla müşterilerinin hizmetindedir. Başarılarını her projede bir üst noktaya taşıyan Demirbaş Yapı, fonksiyonalite, estetik veprestiji harmanlayan, güncel tasarım trendlerini konutlarına yansıtmaktadır. Demirbaş Yapı’nın amacı bugün olduğu gibi gelecekte de örnek yaşama alanları oluşturmak ve bu konuda ilerici tasarım ve inşaat teknikleri ile ülkemizde lider olmaktır.

Bu amaçla güçlü ve deneyimli kadrosu, zengin alt yapısı ve engin tecrübesi ile Türkiye’de inşaat sektörüne imzasını atmış olan Demirbaş Yapı, teknolojinin akıllı kullanımını, mimari mükemmelliği ve modern çizgisi ile insanı geleceğe taşımayı misyon edinmiştir.

Nidapark Çengelköy'de yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla! Son 15 konutu kaçırmayın!

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!


Geri Dön