27 / 04 / 2024

Alya Bahçe'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Alya Bahçe'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Bahçe

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladadı. Teslimler Kasım 2024'te yapılacak. İşte Alya Bahçe ile ilgili detaylar...



BOSS4 Gayrimenkul tarafından  İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Alya Bahçe projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladadı. Villaların yer aldığı Alya Bahçe projesinde şimdi yüzde 50 peşinat ve 12 vade fırsatı ile  peşin ödemelerde yüzde 20 indirim başladı.

Alya Bahçe projesinde 3+1'den 6+1'e kadar değişen villa tipleri yer alıyor. Projede yer alan villalar, bahçeli şekilde tasarlandı. Projede toplam 177 adet villa yer alıyor. 

Alya Bahçe'de yer alan 3+1'lerin büyüklükleri 213 metrekare olarak belirlendi. 63 metrekare de bahçe alanı yer alıyor. Projede yer alan 6+1'lerin büyüklükleri ise 300 metrekareye kadar yükseliyor. 

ALYA BAHÇE VİLLA FİYATLARI NE KADAR? ALYA BAHÇE FİYAT LİSTESİ 22 EKİM 2023

Arya Bahçe projesinde;

3+1 villalar 19 milyon 500 bin liradan,
4+1 villalar 22 milyon liradan
5+1 villalar 25 milyon 500 bin liradan,
6+1 vilların fiyatları ise 26 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulan projede ikinci bir ödeme planı ise yüzde 50 peşin ödemelerde 12 ay vade imkanı sunuluyor.

Alya Bahçe de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!
ALYA BAHÇE SOSYAL DONATILARI NELER?

Alya Bahçe' projesinde kapalı havuz, spor salonu, Türk hamamı, Sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.  Projede kapalı otopark alanları ile 7/24 güvenlik de yer alıyor. Projede bahçeli, özgür ve ferah bir yaşam vadediliyor. Sıralı villa konseptinde tasarlanan Alya Bahçe projesinde, her villa için özel iki araçlık otopark yer alıyor. 

ALYA BAHÇE NEREDE? ALYA BAHÇE LOKASYON BİLGİSİ!

Bahçeşehir’in cazibe merkezlerinden biri olan Gölet’e de sadece 4,5 km mesafede yükselen proje, eğitm ve sağlık kurumlarına olan yakınlığı ile de ön plana çıkıyor. 

İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Alya Bahçe projesi, Kuzey Marmara Otoyolu, üçüncü Boğaz Köprüsü ve üçüncü Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde konumlanıyor. 

Alya Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin Kasım 2024'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Web: http://www.alyabahce.com/

Tel: 444 25 92


 


projeye sor



Geri Dön