27 / 04 / 2024

beyaz inşaat eyüp mihmandar satılık

beyaz inşaat eyüp mihmandar satılık

Eyüp Mihmandar Topçular ev fiyatları 731 bin TL'den başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat'ın projesi Mihmandar Eyüp, 2017 yılı Nisan ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Referans Altyapı İnşaat Lojistik Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Referans Altyapı İnşaat Lojistik Limited Şirketi Eyüp Şubesi 4 milyon 600 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

beyaz inşaat eyüp mihmandar satılık Haberi

beyaz inşaat eyüp mihmandar satılık


7 bin 200 metrekare arsa alanında inşa ediliyor olan Mihmandar Eyüp projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. Mihmandar Eyüp projesi İstanbul Eyüp'e bağlı Topçular'da yer alıyor.


6 katlı üç blok olarak planlanan Mihmandar Eyüp Evleri projesinde 78 daire ve 10 ticari ünite yer alıyor. Mihmandar Eyüp projesinde teslimler Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor.


Eyüp Mihmandar Topçular ev fiyatları 731 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mihmandar Eyüp projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Demirkapı ve Topçular metro duraklarına 300 metre mesafede olan Mihmandar Eyüp projesi metrobüse 700 metre mesafede kalıyor. Mihmandar Eyüp ödemeleri yüzde 25 peşinatla, 24 ay vade farksız veya banka kredili olarak yapılıyor.


Peşin alımlara yüzde 7 indirimin yapıldığı Mihmandar Eyüp Evleri'nde  2+1 daireler...