03 / 05 / 2024

Beyaz İnşaat florya projesi

Beyaz İnşaat florya projesi

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasındaki 11 dönümlük araziye 11 blokta 66 daireli butik bir site inşa edeceklerini belirtti.

Florya Ihlamur Konakları'nda son 2 daire! Hemen teslim fırsatıyla!

Beyaz İnşaat tarafından Florya'da inşa edilen Florya Ihlamur Konakları'nda son dairenin satışı devam ediyor. Florya Ihlamur Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Florya Ihlamur Konakları daire fiyat listesi...

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Florya Ihlamur Konakları nerede?

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Ihlamur Konakları Florya fiyatlar!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ihlamur Konakları yakın zamanda satışa çıkacak. Ihlamur Konakları Florya projesinde 73 adet daireye yer veriliyor.

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları!

Toplam 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana gelen Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları 390 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City Beyaz İnşaat fiyatları 2017...

Beyaz İnşaat florya projesi Haberi

Beyaz İnşaat florya projesi

İnşaat sektöründe 43 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat, Ali, Muammer, Nizamettin Beyaz kardeşler tarafından kuruldu. Florya'dan Etiler'e kadar ürettiği butik projelerle tanınan şirket, Ali Beyaz'ın oğullan Özgür, Onur ve Orkun Beyaz'ın katılımı ile yeniden yapılanma sürecine girdi. Ali Beyaz'ın onursal başkan olduğu yeni yapılanma, Beyaz inşaat çatısı altında kendi projelerini üretmeye başladı. 


Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, ailenin diğer üyelerinin de ortak olduğu projelerle birlikte önümüzdeki iki yıllık süreçte sekiz projeye 250 milyon TL'lik yatırım yapmayı planladıklarını söylüyor. Şirketin yürüttüğü işler arasında, Sanayi Mahallesi'nde tek blokta 117 daireden oluşan ve 20 milyon TL yatırım yapılan Beyazhane projesi, Topkapı'da 90 milyon TL'lik yatırımla yükselen ve tamamı İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kiralanan Beyaz Plaza projesi ile 78 daire...