12 / 05 / 2024

beyaz inşaat haliç projesi

beyaz inşaat haliç projesi

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Beyaz Rezidans Haliç projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

AKM'nin inşaatı tamamlanıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. 

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

beyaz inşaat haliç projesi Haberi

beyaz inşaat haliç projesi

Beyaz İnşaat İstanbul Eyüp'te hayata geçirdiği Beyaz Rezidans Haliç projesinde firma bünyesinde uygulanan ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orkun Beyaz, "Toplu konut projelerinden ziyade butik siteler yaptığımız için satışlarımız olmadan bile inşa edebileceğimiz projeler yapmaya çalışıyoruz. Dönem dönem özellikle büyük ölçekli projelerde kampanyalarımız oluyor ancak bizim için karşılıklı güven en önemlisi olduğundan genelde konutlarımızın ve ticari alanlarımızın müşterilerini tanımaya çalışıyoruz. Bizler için iyi hizmet verebilmek ve müşterimizin bize güvenmesi esastır." diye konuştu.

FAİZ ORANI % 0,9' U AŞMAMALI

Beyaz, konut kredisi faiz oranlarının yatırımcıdan ziyade tüketiciyi ilgilendirdiğini belirterek, "Biz her projemizde bankalar ile çalışıp, kredi sağlıyoruz ancak satışların hızlanması açısından oranın 0,9’u aşmaması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

HAZİRAN 2017'DE TESLİM

Teslimine çok kısa...