07 / 07 / 2024

Beyaz Parkta satışlar başladı

Beyaz Parkta satışlar başladı

Beyaz İnşaat’ın Topkapı’da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesi ön talep sürecinin ardından satışa sunuldu. Projede lansman dönemine özel dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

Beyaz eşya satışlarında toparlanma! Satışlar yüzde 9 arttı!

Türkiye'de yükselen enflasyona bağlı olarak beyaz eşya fiyatlarında artışlar devam ediyor. Buna karşın evlerin vazgeçilmez ürünlerinin satışlarında azalma olmadı. TÜRKBESD verilerine göre beyaz eşya satışları Ekim'de yüzde 9 arttı.

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik gelişme! İşte detaylar!

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte merak edilen detaylar!

Koronavirüs arsa satışlarını artırdı! 

Geçmişte arsa satışlarından uzak duran beyaz yakalı gençler pandemi döneminde arsa yatırımlarına yöneldi.  

Konut satışlarındaki artış beyaz eşya sektörünü de etkiledi!

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, beyaz eşya sektörünü düğün sezonu, düşük faizli tüketici kredisi fırsatı ve konut satışlarındaki artışın etkilediğini belirtti...

Tapu harcı ve KDV indirimi konut satışlarını artıracak!

Konut, oto, mobilya ve beyaz eşya sektörlerine vergi indirimi müjdesi 4 sektörde de büyük heyecan yarattı. Konutta tapu harcı ve KDV indirimi konut satışlarını artıracak.

Beyaz eşya satışları yüzde 7 arttı!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'nin (TÜRKBESD) tarafından açıklanan verilere göre, Haziran ayı özelinde iç satışlar yüzde 7 artışla 748 milyon 914 bin adete ulaştı.

Beyaz eşya satışları yüzde 33 arttı!

İç pazara yönelik beyaz eşya satışları ÖTV'nin sıfırlanmasının da etkisiyle ocak-mayıs döneminde yüzde 33 artarken, ihracatta büyüme yüzde 4'e geldi ve kaldı.

Referandumdan sonra gayrimenkul satışları hızlanabilir!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, referandumdan sonra gayrimenkul satışlarının hızlanacağını açıkladı.

Beyaz eşyada indirim satışları artırdı!

Şubat’ta yürürlüğe giren beyaz eşya ve mobilyadaki vergi indirimleri, beyaz eşya ve mobilyada satışları yüzde 30 artırdı.

Beyaz eşya satışları yüzde 32 arttı!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Güler, ÖTV teşviki ile beyaz eşya satışlarının Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 25 arttığını, 2016 Şubat ayına göre ise yüzde 32 arttığını belirtti.

Beyaz eşyada satışlar Nisan'da artacak!

Beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) sıfırlanması geçen bir aylık sürede satışları yüzde 20 artırdı. Yaklaşan düğün sezonu dolayısıyla da Nisan ayında satışların daha çok artması bekleniyor.

ÖTV indirimi beyaz eşya satışlarını yüzde 60 artırdı!

ÖTV indirimi beyaz eşyada satışları artırdı. Arçelik, ilk 2.5 haftada buzdolabı satışlarının yüzde 60, çamaşır ve bulaşık makinesi satışlarının ise yüzde 30 kadar arttığını açıkladı.

Beyaz Parkta satışlar başladı Haberi

Beyaz Parkta satışlar başladı

Projede lansman dönemine özel olarak dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Beyaz Park Topkapı projesiyle yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanında, 371 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari ünite alanları yer alıyor.


Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, “43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bu döneme kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attık. 


Şimdi de İstanbul’un en değerli noktalarından Topkapı’da, Beyaz Park Topkapı projemizi 100 milyon lira yatırımla hayata geçiriyoruz. 


Son derece değerli bir lokasyonda yükselecek projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor. Lansman öncesinde yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştık. 


Bir çok yatırımcının da bu dönemde talebini aldık. Şuana kadar projenin yüzde 15’i opsiyonlu diyebiliriz. Lansmanın ardından son derece avantajlı fiyatlarla satışlarımıza da başlıyoruz”...