02 / 05 / 2024

beyaz rezidans iki topkapı

beyaz rezidans iki topkapı

Beyaz İnşaat Beyaz Rezidans İki'de fiyatlar 500 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Arçelik'te iki üst düzey atama gerçekleşti

Türkiye'nin bir numaralı beyaz eşya markası Arçelik'te üst yönetimine iki önemli atama gerçekleşti. İşte o isimler...

Beyaz eşyaya yüzde 200 zam geldi! 10 bin liradan bakın kaç liraya çıktı?

Geçen yıl Mayıs ayında 10 bin liraya kadar mobilya düğün paketleri bulunabiliyorken bu yıl aynı mobilya grupları en az 30-40 bin lira civarında, beyaz eşya da aynı şekilde iki kattan fazla zamlandı.

Kaşıbeyaz'dan şube atağı! Mart'ta 2 yeni şube geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Beyaz Butik 2 yeni şube açacak!

Gelinlik markası Beyaz Butik, Fatih Mert Esmer ve Hacer Özil tarafından 2018 yılında satın alındı. Markayı, özünü ve gustosunu kaybetmeden, ithalat yapan bir yapıdan kendi ürünlerini tasarlayan, üreten ve satan bir yapıya dönüştürdü. 2020'de iki şube açılması, 5 yılda da yurt içinde 10 şubeye ulaşma

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2018!

Beyaz İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa'da fiyatlar 387 bin TL ile 514 bin TL'den başlıyor..

Beyaz Rezidans Haliç fiyat listesi 2018!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp'te hayata geçirilen Beyaz Rezidans Haliç projesinde fiyatlar 952 bin TL'den başlıyor..

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Proje 44 katlı iki olarak Kartal'da hayata geçirildi...

İki Yaka Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!

Toplam 275 daireden meydana gelen İki Yaka Fikirtepe projesi "Her şey bir arada" sloganıyla tanıtılıyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte İki Yaka Fikirtepe Rezidans ev fiyatları...

beyaz rezidans iki topkapı Haberi

beyaz rezidans iki topkapı

Topkapı'da  9 bin 254 metrekarelik alanda inşa edilen Beyaz Rezidans 2, Beyaz İnşaat imzası taşıyor. Proje 132 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor. Beyaz Residence İki'de  2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor.


Beyaz İnşaat Beyaz Rezidans İki'de 

2+1 konutlar 500 bin liradan,

3+1 konutlar 535 bin liradan,

4+1 konutlar 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenlar anlaşmalı bankalar aracılığı ile kredi kullanabiliyor. Proje kapsamındaki konutların Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor. 


Topkapı Beyaz Rezidans 2'nin ortak kullanım alanları arasında; fitness salonu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, yüzme havuzu, tenis kortu yer alıyor.


www.beyazrezidans2.com

0212 482 00 62

Ceren...