29 / 04 / 2024

Arçelik'te iki üst düzey atama gerçekleşti

Arçelik'te iki üst düzey atama gerçekleşti

Türkiye'nin bir numaralı beyaz eşya markası Arçelik'te üst yönetimine iki önemli atama gerçekleşti. İşte o isimler...



Şirketten verilen bilgiye göre, Arçelik Kalite, Sürdürülebilirlik ve Resmi İlişkiler Kıdemli Direktörü Fatih Özkadı, Arçelik Sürdürülebilirlik, Kalite ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atand. Arçelik-LG Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Cem Kural ise Satın Alma ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi.

FATİH ÖZKADI KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde mezun olan Fatih Özkadı, yüksek lisans eğitimini de yine aynı üniversitede tamamladıktan sonra kariyerine 1992 yılında Arçelik AR-GE Bölümü'nde Araştırma Mühendisi olarak göreve başladı.

Fatih Özkadı, AR-GE Bölümü'nde çeşitli görevlerde bulundu, 2015'te Enerji ve Çevre Yöneticisi, 2015-2020'de Sürdürülebilirlik ve Resmi İlişkiler Direktörlüğü görevlerini başarı ile yürüttü. 2014-2016'da aynı zamanda Koç Topluluğu Çevre Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Fatih Özkadı, Mart 2020'de Kalite, Sürdürülebilirlik ve Resmi İlişkiler Kıdemli Direktörü olarak atandı. Buna göre Özkadı, kasım ayından geçerli olmak üzere Arçelik Sürdürülebilirlik, Kalite ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapacak. Özkadı, Arçelik'teki görevi ile beraber TÜSİAD Çevre ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Başkanı ve Yeşil Mutabakat Görev Gücü Başkanı, TURKTRADE Yönetim Kurulu Üyesi, TÜRKBESD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Avrupa Ev Cihazları Üreticileri Birliği (APPLiA) Konsey üyesi görevlerini de yapıyor.

Arçelik te iki üst düzey atama gerçekleşti

CEM KURAL KİMDİR?

Arçelik Satın Alma ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kozan ağustosta hayatını kaybetmişti. Arçelik-LG Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Cem Kural, kasım ayından itibaren bu görevi üstlenecek. Öte yandan Cem Kural, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olurken, yüksek lisans eğitimini de ODTÜ, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde bitirdi.

Cem Kural, iş hayatına 1992 yılında Testaş AŞ'de AR-GE mühendisi olarak adım atan Kural, Arçelik'teki kariyerine ise 1995'te Araştırma Geliştirme Mühendisi olarak başladı. Arçelik'te 30 yıla yaklaşan kariyeri boyunca ise çeşitli kademelerde görev yapan Cem Kural, 2012-2017'de Arçelik AR-GE Direktörü ve 2018-2020'de ise Arçelik Temin Ürün Direktörü olarak çalıştı.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön