18 / 05 / 2024

Beyaz Ruslar türkiyeden ev alabilir mi

Beyaz Ruslar türkiyeden ev alabilir mi

Beyaz Rusya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Ruslar, Türkiye'den sonra İspanya'da da rekor sayıda emlak satın aldı!

Rusya vatandaşları gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ruslar İspanya'da konut yatırımında 2023'ün ilk altı ayında son 10 yılın rekorunu kırdı. Türkiye'den ise 713 konut satın aldı.

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

Ruslar Türkiye’ye akın akın geliyor! Yabancıya satış oranı ağızları açık bıraktı

TÜİK’in açıkladığı verilere göre; bu yılın ilk yarısında Türkiye’de yabancıya konut satış rekoru kırıldı. İşte detaylar…

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

Ruslar Türkiye'de ilk kez zirveye oturdu! Bu bir turizm haberi değildir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; mart ayında 134 bin 170 olan konut satışı nisan ayında 133 bin 58’e geriledi. Konut satışında yabnacılar kategorisinde ise zirveye ilk kez Ruslar yerleşti. Yabancılara yapılan konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 58,1 a

Ruslar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Özellikle tatil yörelerine yönelen Ruslar ev satın alıyor ve siyasete atılıyor. Türkiye'deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran Ruslar, güney bölgelerde Rusça konuşulan mahallelerin oluşmasına neden oldu.

Ruslar, Türkiye'de konut avına çıktı!

Rusyalı yatırımcılar, Kovid-19 salgını sebebiyle yaşanan uçuş kısıtlamaları dolayısıyla erteledikleri yabancı emlak alım kararlarını hayata geçirmek için yeniden haretekete geçti.

Ruslar Türkiye'den ev alıyor!

Rusya'da yayımlanan resmi kararların yer aldığı Rossiyskaya Gazeta'nın haberine göre, Rusların yurtdışında gayrimenkul alımlarının arttı. Ruslar, yazlık ev alımlarında Bulgaristan'dan sonra en çok Türkiye'yi tercih ediyor.

Ruslar Türklerle ev yarışında!

Avrupa ülkeleri arasında Türkiye, ABD’nin ünlü Miami kentine yatırımda birinci sırada bulunuyor. Miami’den çoğunlukla mortgage ile ev alan Türkleri, Ruslar izliyor.

Sur Çelik Kapı Thin Line ile beyazın tüm saflığı evinize yansısın!

Sur Çelik Kapı, Thin Line modeliyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Baharın canlanışını evlere yansıtan Thin Line, estetik duruşunun yanı sıra son derece emniyetli teknolojisiyle de hayranlık uyandırıyor.

Ruslar Türkiye'den ev almaya devam ediyor mu?

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rimma Rizayeva,"Rusya ile Türkiye arasında dostluk olmalı. Gerginliğin hiçbir ülkeye faydası yok. Türkiye’den ev alan Ruslar da var. Onlar henüz evlerini satmadı." dedi.

Beyaz Ruslar türkiyeden ev alabilir mi Haberi

Beyaz Ruslar türkiyeden ev alabilir mi

Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Beyaz Rusya, eski bir SSCB ülkesidir. Kuzey Avrupa'da yer alır. Başkenti Minsk'dir. Komşuları batıda Polonya, kuzeybatıda Litvanya, kuzeyde Letonya, doğuda Rusya Federasyonu ve güneyde Ukrayna'dır.


Beyaz Rusya, diğer BDT ülkelerinin yanında Moskova hükümetine en yakın olanı oldu. 1991'de Sovyetlerin dağılmasıyla bağımsızlığını ilan eden Beyaz Rusya, gün geçtikçe dünyaya ayak uydurmaya başlamış ve en nihayetinde liberal dünyaya kendini kabul ettirmiştir. Beyaz Rusya, Avrupa'da idam cezası veren tek ülkedir.


Peki, Beyaz Rusya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?


Beyaz Rusyalılar Türkiye'den gayrimenkul sahibi olabiliyor. Türkiye'den ev alacak olan Beyaz Rusların, aşağıdaki belgeleri temin etmeleri gerekiyor.


-Kimlik belgeleri veya pasaportları,


-Taşınmaz edinimleri...