26 / 07 / 2024

Beyazıt Meydanına yeni çehre

Beyazıt Meydanına yeni çehre

Beyazıt Meydanı'ndaki hız kesmeden devam eden yenileme çalışmaları havadan görüntülendi. Beyazıt Meydanı yenileme çalışmaları kapsamında, Darülfünun Alt Geçidi yeniden inşa edildi.

1957 yılında Saraçhane ve Beyazıt'taki binaların yıkımına başlanmış!

1957 yılında Saraçhane ile Beyazıt arasındaki bina ve dükkanlar yıkılmaya başlanmış.

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Akaryakıt fiyatlarına bir şok daha! Motorine zam mı gelecek? 17 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Dolar kurundaki hareketlilik hala sürüyor. Bu durumda direk akaryakıt fiyatlarına etki ediyor. Peki akaryakıta yeni zam mı geldi? Motorin ve benzin ne kadar oldu? İşte detaylar!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarına yeni indirim var mı? Akaryakıt fiyatları Haziran'a nasıl başladı? Sürücüler dikkat! 

Akaryakıt fiyatları, petrol fiyatlarıyla beraber artışa geçmiş ve peş peşe zam gelmişti. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarına yeni indirim var mı? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Dul ve yetim aylıkları bu yıl kaç lira? Rakamlar tek tek sıralandı! Dul ve yetim aylığına yeni zam geldi mi? 

En düşük emekli maaşının 5 bin TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesinden sonra, dul ve yetim aylıkları araştırılmaya başlandı. Peki dul ve yetim aylıkları bu yıl kaç lira? Dul ve yetim aylığına yeni zam geldi mi? 

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Otomobil fiyatlarına yeni zam! Tır şoförü sorunu otomobil fiyatlarını artırdı!

Rusya Ukrayna savaşı sonrasında daha da artış gösteren TIR şoförü sorunu otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi.

Süt fiyatlarına öyle bir zam geldi ki! Duyanlar bu kadar da olmaz dedi! İşte son dakika süt fiyatları!

Çiğ süt fiyatlarına rekor denilecek düzeyde yeni bir zam geldi. 8,5 TL’den satılan çiğ süt şimdi 11 TL’den işlem görecek.

Gıda fiyatlarına yeni zamlar kapıda! Buğday, gübre, ayçiçeği, mısır ve arpada kötü günler geliyor...

Rusya’nın, Ukrayna hububatını dünya pazarına ulaştıran Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya aldığını açıklaması Türkiye’de gıda fiyatlarına yeni zamlara neden olabilir. İşte ayrıntılar...

Beyaz eşyada en yeni modeller Amazon Türkiye'de! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çevrimiçi alışveriş platformu Amazon'un Türkiye'de yeni ürünler öne çıktı. İlk sırada robot süpürgenin öne çıktı ürünlerin özellikleri ve fiyatları şöyle...

Beyazıt Meydanına yeni çehre Haberi

Beyazıt Meydanına yeni çehre

Beyazıt Meydanı'ndaki hız kesmeden devam eden yenileme çalışmaları havadan görüntülendi. Beyazıt Meydanı yenileme çalışmaları kapsamında, Darülfünun Alt Geçidi yeniden inşa edildi. Bu sırada yıkılan 8 dükkândan kazanılan alan ise yayalara tahsis edildi. İstanbul Üniversitesi'nin önündeki merpenlerin düzenlenmesi ve zeminde yapılan çalışmalar ise devam ediyor. Altgeçidin yeniden yapımı sırasında dükkânların arka bölümünde ortaya çıkan sarnıç, koruma altına alındı... Beyazıt Meydanı'ndaki yenileme çalışmaları havadan görüntülendi. 8 dükkândan kazanılan alanın yayalara tahsisinin, meydandaki tarihi yapıları ortaya çıkardığı ve meydana ferah bir görünüm kazandırdığı görülüyor. İÜ'nün önündeki merpenler ve zeminde yapılan çalışmalar da devam ediyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan Beyazıt Meydanı ile ilgili Kentsel Tasarım Fikir Projesi, kurul tarafından onaylandı, Uygulama Projesi ise onayda bekliyor. Bu kapsamda, Vezneciler'de 50 yılı aşkın süredir kullanılan ancak...