29 / 04 / 2024

Beyazpark Topkapı örnek dairesi

Beyazpark Topkapı örnek dairesi

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, mülkiyeti TMSF'ye ait olan, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerindeki Beyazpark Topkapı projesinde yer alan 57 taşınmazı satışa çıkardı.

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

BeyazPark Evleri Topkapı daire fiyatları!

BeyazPark Evleri Topkapı daire fiyatları 468 bin liradan başlıyor. 371 konut ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı'da daireler Aralık 2017'de teslim ediliyor...

Davutpaşa Beyazpark fiyatları!

Davutpaşa Beyazpark fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Topkapı projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Beyazpark Topkapı satılık daire!

Beyazpark Topkapı satılık daire fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı'da daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

Beyaz Rezidans Evleri Topkapı'da 400 bin liraya 2 oda 1 salon!

Beyaz Residence Topkapı projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projedeki konutlar Ağustos 2012'de teslim edilecek

Panorama Topkapı ulaşım

Panorama Topkapı projesi E-5 karayoluna, metrobüs, otobüs ve deniz otobüsü toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunuyor

Panorama Topkapı projesinde fiyatlar 315 bin liradan başlıyor!

Topkapı'da inşa edilen Panorama Topkapı projesinde daire fiyatları 315 bin liradan başlıyor!

Kandilli Rasathanesi, Topkapı Sarayı'nı depreme hazırlıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Topkapı Sarayı Müzesi çalışanlarına yönelik deprem eğitim seminerlerine başladı

Beyazpark Topkapı örnek dairesi Haberi

Beyazpark Topkapı örnek dairesi

RSG İç Mimarlık’ın son projelerinden “Beyazpark Topkapı Örnek Daire ve Sosyal Tesis Projesi”, İstanbul’un tarih kokan topraklarında yer alan, ismi ile de sizleri yeni, prestijli bir başlangıca davet eden, bünyesinde 371 konut, 9 ticari daire ve sosyal tesis barındıran yaşam merkezi Beyazpark Topkapı için tasarlandı. Projede, bölgedeki tarihi dokunun verdiği köklülük duygusu ile yola çıkan RSG İç Mimarlık ekibi, saygınlık ve bu gücün getirisi olan ılımlılık duyularını iç mekâna yansıttılar. Tüm bu etki seçilen birinci sınıf malzemeler ve renk paletinin özgün örgüsüyle tüm mekânlarda sürdürüldü. 


“Beyazpark Topkapı Örnek Daire ve Sosyal Tesis Projesi”, bu vizyon içerisinde konutlarda yaşamlarını sürdürecek aileler ve kişilerin faaliyetleri kolaylaştıran, yaşam kalitesini ve keyfini artıran gerekli tüm detaylar RSG İç Mimarlık tarafından düşünüldü. 


İç mekânlarda yer alan...