25 / 07 / 2024

Beydağ Barajının ne kadarı doldu

Beydağ Barajının ne kadarı doldu

Beydağ barajında su miktarı, yılbaşı haftasında etkili olan aşırı yağışlarla arttı. Küçük Menderes Nehri'nde inşa edilen barajda 23 Aralık'ta 78 milyon metreküp olarak ölçülen su miktarı, son yağışlarla 88 milyon metreküpe yükseldi.

Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti 1 milyona dayandı! İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Suv severlerin gözde modelleri arasında yer alan Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti. Peki Hyundai Tucson fiyatları ne kadar? İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022...

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

İstanbul barajlarının ne kadarı dolu?

İSKİ verilerinden derlenen bilgilere göre barajlardaki mevcut su hacmi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle yüzde 86.68 olarak ölçüldü. İstanbul barajlarının ne kadarı dolu? İşte baraj doluluk oranları 22 Şubat 2016...

Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları ne durumda?

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları son hız devam ettiğini söyledi.Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilislilerin yıllardır hayalini kurduğu Afrın barajının AK Parti iktidarında faaliyete geçeceğini ifade etti

Kars Barajı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

2010 yılında ihalesi yapılarak, yapımına 2011 yılında başlanan Kars Barajı tamamlandığından ülke ekonomisine 135 milyon TL katkı sağlayacak. Kars Barajı’nın tamamlanması için çalışmalar yoğun bir şekilde aralıksız devam ediyor.

Adatepe Barajı’nın suyunu taşıyacak kanalların inşaatı ne zaman?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Adatepe Barajı’nın suyunu Elbistan ve Afşin Ovasına taşıyacak olan kanalların yapımı amacıyla düzenlenen ihalenin sonuçlanmak üzere olduğunu belirtti.

Aydın'da barajın dolması taşkına neden oldu

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde kurulu Kemer Barajı'nın dolması sonucu baraj kapakları açılınca Büyük Menderes Nehri'nde taşkına neden oldu. Nazilli-Yenipazar karayolu taşkın nedeniyle ulaşıma kapatıldı. İşte yaşananlar...

Öğrenciler Berdan Barajını inceledi!

Mersin'de bir grup öğrenci, Berdan Barajı'nı ziyaret ederek içme suyunun evlere gelinceye kadar hangi aşamalardan geçtiğini yerinde gördü.

Kira gelir vergisi beyannamesi son günü ne zaman oldu?

Kira gelir vergisi mükelleflerinin vergi ödemelerinden önce vermeleri gereken beyannameleri için son gün 25 Mart 2015'ti. 23 Mart'ta bu tarih uzatıldı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi son günü ne zaman oldu?

Değer artış kazancı beyannamesi için son gün ne zaman?

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde doğan veriler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Vergi ödemeleri için öncelikle beyanname veriliyor. Peki, değer artış kazancı beyannamesi için son gün ne zaman?

Kira beyannamelerinde son gün ne zaman?

1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri içerisinde ev veya işyerini kiraya vererek kira gelir vergisi mükellefi olan mal sahipleri için vergi dönemi Mart ayı itibarıyla başlamıştı. Peki, kira beyannamelerinde son gün ne zaman?

Değer artış kazancı vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Değer artış kazancı vergisi, gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren belli bir süre içerisinde elden çıkarılması halinde doğuyor. Peki, değer artış kazancı vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Kira gelir vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Kira geliri elde eden kimselerin beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, Mart ve Temmuz ayları olmak üzere 2 eşit halinde ödenebilen verginin kira gelir vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Beydağ Barajının ne kadarı doldu Haberi

Beydağ Barajının ne kadarı doldu


Küçük Menderes havzasındaki tarımsal üretime destek vermesi beklenen Beydağ barajında su miktarı, yılbaşı haftasında etkili olan aşırı yağışlarla arttı. Küçük Menderes Nehri'nde inşa edilen barajda 23 Aralık'ta 78 milyon metreküp olarak ölçülen su miktarı, son yağışlarla 88 milyon metreküpe yükseldi. Yaklaşık 10 günde 10 milyon metreküplük artışın olduğu barajda su miktarının dağlardan gelen derelerden kaynaklandığı belirtildi. Toplam kapasitesi 250 milyon metreküp olan barajda doluluk oranının yüzde 35 seviyesine geldiğini dile getiren Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan, 10 günde 10 milyon metreküplük artışın umut verici olduğunu söyledi. Kaptan, Beydağ'dan Tire'nin Yeğenli ve Kızılcahavlu köylerine kadar olan bölgedeki tarım arazilerine su verecek barajdaki su miktarının yükselişte olduğunu dile getirdi.



Yeni...