26 / 07 / 2024

Beydağ haberleri

Beydağ haberleri

Hak sahibi köylüler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da konudan haberdar etmek istiyoruz. Cumhurbaşkanı 'nın danışmanlığını yapan Binali Yıldırım Bey’in kapısını çalmak istiyoruz." dedi.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler için başvuru dönemi 21 Kasım'da başlayacak. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap'ta sözleşme dönemi bugün bitiyor!

TOKİ'nin hayata geçirdiği Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri başladı!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün itibariyle. Projedeki konut teslimleri 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları!

519 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları..

TOKİ Beydağı kuraları çekildi!

TOKİ ile Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 62 adet konut için belirleme kura çekimi düzenlendi.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları teslim ediliyor!

377 konutlık Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama işlemleri başladı.

TOKİ İzmir Beydağ Konutları için başvurular başladı!

Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek.

Malatya Beydağı'na yeni yol açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Tecde yolunu, eski TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayacak yeni bir yol açıyor.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Malatya Beydağı Dönüşüm Projesi'nde 606 konut için anlaşma!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından müşterek yürütülen, Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesi'nin 3. ve 4. etabında bulunan 606 adet konut için anlaşma yaptı.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 606 konut için anlaşma sağlandı!

Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesinin 3. ve 4. Etabında bulunan hak sahiplerine şu anda yapımı devam eden konutlardan alma hakkı verildi. Bu konutlardan almak isteyen hak sahipleri şu ana kadar 606 adet konut için anlaşma yapıldı.

İzmir Beydağ Kültür Merkezi için ilk kazma haftaya vurulacak!

İzmir’de, Beydağ Barajının turizmi için yapılan projenin 1 milyon TL hibe almaya hak kazanmasının ardından, kültür merkezi için çalışmaların haftaya başlayacağı duyuruldu.

TOKİ Malatya Beydağı projesinde kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Malatya Merkez Beydağı’nda 606 konutun hak sahipleri 13 Temmuz’da düzenlenen kura çekilişi ile belirlendi.

Beydağ haberleri Haberi

Beydağ haberleri


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in Kiraz ilçesi Karaman köyünde yaptığı Beydağ Barajı'ndan dolayı mevcut evleri su altında kalacak hak sahiplerini mağdur etti. İskan Kanunu gereğince söz konusu Kendi Evini Yapana Yardım (KEYY) konutlarının projesine uygun inşa edilmediğini, yıkım raporu verilen evlerin bu haliyle devam ettirildiğini, dolgu zemin üzerine projesine aykırı inşaat yapıldığını, temel inşaatlarında usulsüzlüğün aşikâr olduğunu ve çıplak gözle dahi bakıldığında evlerin yan yatmaya başladığını dile getiren hak sahibi köylüler, "Neden devletin bu usulsüzlükleri görmezden geldiğine bir anlam veremiyoruz. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahhatin Varan’dan ümidimizi kestik. İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da konudan haberdar etmek istiyoruz. Cumhurbaşkanı'nın danışmanlığını yapan Binali...