30 / 04 / 2024

Beydağ

Beydağ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına dahil olan 9 ilçeye toplu ulaşım hizmeti götürebilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hazırlanan taslak proje kapsamında, taşıma kooperatifleri yöneticilerinin görüşüne sunuldu.

Tire’de arıtma tesisi yapım ihalesi 2015'te gerçekleştirilecek!

İZSU, Tire’de Hüseyin Ağa Köprüsü Mevkiinde Tire Belediyesi’ne ait 21 bin metrekarelik alanda, projesi İller Bankası tarafından hazırlanan arıtma tesisi için yapım ihalesine çıkmaya karar verdi. 2015 yılında proje yapım ihalesine çıkılacak.

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 375 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016!

TOKİ Malatya Beydağı 375 konut projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016...

TOKİ Malatya Beydağı 79 konut başvuru zamanları!

Malatya Beydağı TOKİ başvuruları başladı. Projede yer alan 79 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı 79 konut başvuru zamanları...

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuru tarihleri!

375 adet konuttan meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesindeki dairelerin başvuruları sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuru tarihleri...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

79 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı alt gelir projesindeki başvrular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başladı!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı...

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri sona erdi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün sona erdi.

TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri!

375 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri...

Beydağ Haberi

Beydağ

Toplantıya katılan Başkan Kocaoğlu, “Belediyenin gücüyle sizlerle rekabet etmek, sizin ekmeğinizle oynamak bizim işimiz değil. Şoför esnafı ve aileleriyle birlikte 10 bin kişinin aşı sırtımızda, ona göre karar verip hareket edeceğiz. Tahribatla yapılacak işin memlekete faydası yok. Bu işi uzlaşıyla çözüme kavuşturacağız” dedi.


Yeni büyükşehir yasası ile sınırlarına dahil olan Çeşme, Karaburun, Dikili, Bergama, Kiraz, Kınık, Beydağ, Tire ve Ödemiş’e toplu ulaşım hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, taşıma kooperatiflerini toplu ulaşım ağına entegre edecek taslak projeyi masaya yatırdı. Kentteki taşıma kooperatifleri yöneticilerinin davet edildiği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanısıra İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Şoförler Odası Başkanı Celil Anık ve ESHOT Genel Müdürü Raif Canbek de katıldı.


Sektör temsilcilerinin görüşlerini alan...