01 / 05 / 2024

beykent altgeçit çalışmaları

beykent altgeçit çalışmaları

Beylikdüzü Beykent'te yol kavşak ve altgeçit çalışmaları tamamlandı...

Mithatpaşa’ya değer katacak projede çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi üzerinde oluşturduğu, meydan projesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Kırıkkale'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kırıkkale’de Emniyet Müdürlüğü karşısında Kırıkkale Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen alt geçit çalışmalarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

Meram Abdürreşit Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı!

Meram Belediyesi, ilçenin işlek caddelerinden biri olan Abdürreşit Caddesi’ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bu caddenin devamında yer alan Hasanköy Caddesi’yle ilgili proje de 2017 yatırım programına alındı.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Hatay Kavaslı Altgeçit Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay kent merkezi trafiğini rahatlatacak ve şehri hak ettiği modern görünüme kavuşturacak Kavaslı Alt Geçit Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

İzmit Tren Garı üst geçit çalışmaları başladı!

İzmit Tren Garı’nda bir süre önce başlanan üst geçit çalışmaları kaynak yetersizliğinden dolayı durdurulmuştu. TCDD Genel Müdürlüğüne gelen tepkiler üzerine üst geçitte çalışmalar yeniden başlatıldı.

İzmit Tren Garı üst geçit çalışmaları durduruldu mu?

İzmit Tren Garı’nda bir süre önce başlanan üst geçit çalışmaları durduruldu. TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada üst geçit çalışmalarının kaynak yetersizliğinden dolayı yarım kaldığı belirtildi.

Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Hızlı Tren Garı'na giriş-çıkışı sağlamak amacıyla, TCDD'nin yapacağı alt geçit inşaatı nedeniyle Celal Bayar Bulvarı'nda çalışmalar başladı.

beykent altgeçit çalışmaları Haberi

beykent altgeçit çalışmaları
Beylikdüzü Turgut Özal Bulvarı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı kesişimi yol, kavşak ve altgeçit inşaatı tamamlandı. Proje ile TEM-Hadımköy ile Gürpınar istikametinden gelen ana trafiğin kesintisiz olarak devam ederek, hemzemin kavşakta yaşanan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırılması amaçlanıyor.