04 / 05 / 2024

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te başlayacak. Sosyal konut niteliğinde satışa sunulan projede 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi sözleşme işlemleri!

Engelli Vatandaşlara satılan Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 TOKİ konutu için sözleşme dönemi bugün bitiyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kura sonuçları 2017!

Engelli vatandaşlara sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 konut için kura bugün çekiliyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kurası 2017!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap Projesi için kura çekilişi 12 Haziran'da yapılacak..

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 adet konut satılıyor. Projede 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016 detayları...

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu!

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu açıklandı. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler için hak sahipleri belirlendi.

Gaziantep TOKİ Şehitkamil kura sonuçları!

Başvuruları 15 Mayıs'ta sona eren Gaziantep TOKİ Şehitkamil kura sonuçları kapsamında 90 adet yedek alıcı belirlenecek. Kura çekilişi bugün yapılacak olan projede daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor.

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi!

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te başlayacak. Sosyal konut niteliğinde satışa sunulan projede 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulan TOKİ Gaziantep Konutları fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi Haberi

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi

Şehitkamil Beykent Gaziantep Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca kura yöntemiyle satılıyor. Proje 110,35 metrekarelik 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


Sosyal konut niteliğinde 266 adet konut için gerçekleşecek olan Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te Gaziantep Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda yapılacak.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 626,28 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Projede konut sözleşmeleri 15 ile 17 Haziran 2015 tarihleri arasında imzalanacak.


Daire fiyatları 100 bin 204 TL ile 137 bin 551 TL arasında gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te 10 bin 20 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent satış...