02 / 05 / 2024

Beykent Ticari nerede

Beykent Ticari nerede

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Beykent Ticari projesinde toplam 48 adet daire ve 12 adet dükkan bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Beykent Ticari teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Soft Şile nerede? Soft Şile fiyat listesi 2022! 

Soft Şile nerede sorusunun yanıtı ve Soft Şile fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 22 villa ve 16 ticari alan yer alıyor. 

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...

Investvadi nerede? Investvadi fiyat listesi 2022!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Investvadi fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. 2 Haziran tarihinde görücüye çıkacak olan projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite mevcut.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Bizim Mahalle Halkalı nerede?

Bizim Mahalle Halkalı nerede haberimizde yer alıyor. Projede, 569 konut ve 107 ticari ünite bulunuyor...

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

KÖY Zekeriyaköy projesi 1.088 adet konut, 68 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

Beykent Ticari nerede Haberi

Beykent Ticari nerede

Beykent Ticari projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 3 bin 880 metrekare alan üzerinde yükselen proje toplam 48 adet daire ve 12 adet dükkandan oluşuyor. Proje Gaziantep İl'inde yükseliyor.


Beykent Ticari projesinde daireler 163 metrekare ile 443 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede kapalı otopark, kapalı çocuk oyun parkı, toplantı salonu, spor sahası, kamelya bulunuyor.


Beykent Ticari projesinde teslimler 2017 yılının 6. ayında gerçekleşecek. Projedeki daireler 124 bin TL' den satışa sunulurken dükkanların fiyatları 330 bin TL ile 874 bin TL arasında değişiyor.


Beykent Ticari iletişim

Adres: Sarıgüllük Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarı Masal Park / Park Cafe Karşısı No:28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Tel: 90 (342) 338 95 96 

Web: http://www.eval.com.tr/

Tülay...