02 / 05 / 2024

Beykent Ticari teslim tarihi

Beykent Ticari teslim tarihi

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Beykent Ticari projesinde toplam 48 adet daire ve 12 adet dükkan bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Beykent Ticari teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Route İstanbul Yenibosna teslim tarihi!

Toplam 300 konut ve 20 ticari üniteden meydana gelen Route İstanbul projesinde daireler 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Route İstanbul Yenibosna teslim tarihi..

Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Sur Yapı Bahçekent Hoşdere projesinde 755 konut ve 34 ticari birimin yer alması planlanıyor. Peki Sur Yapı Bahçekent Hoşdere ne zaman teslim?

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

Kağıthane Tempo City ne zaman teslim?

Toplam 217 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen Tempo City Kağıthane projesi 14 ve 15 katlı iki blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Tempo City ne zaman teslim?

Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Toplam 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana gelen Kağıthane Tempo City Cendere projesi İstanbul Kağıthane’de Axis AVM’nin yanında inşa ediliyor. Peki Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Nidapark Kayaşehir Evleri ne zaman teslim?

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir projesi 43 konut, 23 ticari birim ve ofislerden oluşuyor. Peki Nidapark Kayaşehir Evleri ne zaman teslim?

Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi!

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Strada Bahçeşehir Evleri 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana geliyor. Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

Beykent Ticari teslim tarihi Haberi

Beykent Ticari teslim tarihi

Beykent Ticari projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 3 bin 880 metrekare alan üzerinde yükselen proje toplam 48 adet daire ve 12 adet dükkandan oluşuyor. Proje Gaziantep İl'inde yükseliyor.


Beykent Ticari projesinde daireler 163 metrekare ile 443 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede kapalı otopark, kapalı çocuk oyun parkı, toplantı salonu, spor sahası, kamelya bulunuyor.


Beykent Ticari projesinde teslimler 2017 yılının 6. ayında gerçekleşecek. Projedeki daireler 124 bin TL' den satışa sunulurken dükkanların fiyatları 330 bin TL ile 874 bin TL arasında değişiyor.


Beykent Ticari iletişim

Adres: Sarıgüllük Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarı Masal Park / Park Cafe Karşısı No:28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Tel: 90 (342) 338 95 96 

Web: http://www.eval.com.tr/

Tülay...