29 / 04 / 2024

Beykonak Evleri Beykoz nerede

Beykonak Evleri Beykoz nerede

Beykonak Evleri projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 54 daire ve 6 konaktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Peki Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri Beykoz'da yüzde 1 peşinatlı 60 ay sıfır faiz ödeme imkanı!

Beykonak Evleri Beykoz projesinde yüzde 1 peşinat ödemesinden sonra 60 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Beykonak Evleri Beykoz projesi Aralık 2015'te teslim ediliyor...

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Beykoz'un tarihi evleri kayıt altına alınıyor!

Beykoz Belediyesi, tescil kaydı oluşturulan tarihi yapılar arasında can ve mal güvenliğini tehdit eden toplumun hoş görmediği olayların yaşandığı Merkez, Yalıköy ve Kanlıca mahallelerindeki 28 yapıyı kayıt altına alıyor..

Beykoz Mesa Çubuklu 28 ödeme planı!

Toplam  80 daire ve 1 ticari üniteden meydana gelen Beykoz Mesa Çubuklu 28 Evleri  1 milyon 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte İşte Beykoz Mesa Çubuklu 28 ödeme planı...

Beycozy Evleri Beykoz iletişim!

Beycozy Evleri Beykoz iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede teslimlerin 2018 yılı içinde yapılması planlanıyor...

Acarvadi Beykoz konut fiyatları!

Acarvadi Beykoz konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 5 bin metrekare ticari alana sahip Acar Vadi Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

AcarVadi Evleri'nden şimdi alın hemen taşının!

AcarVadi Evleri Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından Beykoz'da hayata geçirildi. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı AcarVadi Evleri 48 daireden meydana geliyor.

Beykonak Evleri Beykoz nerede Haberi

Beykonak Evleri Beykoz nerede

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Proje 54 adet daire ve 6 adet konaktan meydana geliyor. "Beykonak Evleri nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


İstanbul Beykoz'da inşa edilen Beykonak Evleri projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projede ayrıca firma bünyesinde de kredi kullanmak mümkün.


Beykonak Evleri projesinde sauna, parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, buhar odası, kafe, fitness center, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu bulunuyor.


2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Beykonak Evleri projesinde dairelerin fiyatları 832 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 200 bin dolara kadar ulaşıyor.


14 bin meyrekare alan üzerinde inşa edilen Beykonak Evleri projesinde yer alan dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda...