03 / 05 / 2024

beykoz asfalt

beykoz asfalt

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor. Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışma ile yeni bir çehreye kavuşuyor.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Kentli İnşaat Malzemeleri Madencilik Asfalt Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentli İnşaat Malzemeleri Madencilik Asfalt Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Gök tarafından kuruldu.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Beykoz'a 45 bin ton asfalt!

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerinin ulaşımında rahatlığı ve güvenliği sağlayıcı çalışmalar yapmayı, tedbirler almayı sürdürüyor.

Beykoz Kiretmitdere Caddesi’ne otoparklı düzenleme!

İBB ve Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla mevcut yolun asfalt bakımı ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Mültezem Camisi bahçesi otopark olarak hem cami cemaatinin hem de ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Beykoz'da asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Beykoz'un yollarını güzelleştirecek ve konfora kavuşturacak asfalt yenileme çalışmaları başladı. İBB ekipleri ve Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından toplam 200 bin ton asfalt serilecek.

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Beykoz'da, Mehmet Şamil Sandıkçı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Beykoz Kavacık Kavşağı'nda çözüme az kaldı!

Beykoz Belediyesi’nin vatandaşlardan gelen taleplerle yaptığı girişimler neticesinde, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kavacık kavşak düzenlemesinde bağlantı yolları ve üst geçitler tamamlanarak, asfalt serimine başlandı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Metro'da tehdit mağduru!

Metro Holding'e yönelik İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonların ardından gözaltına alınan 46 kişiyle ilgili sorgulamalar devam ederken, tehdit edildiği öne sürülen Ak Partili Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in soruştur

Beykoz Belediyesi'nin 20 bin kitaplık Muhammed Osman Akfırat Kütüphanesi açıldı!

Beykoz, Kütüphaneler Haftası'nda öğrenci ve gençlerin yanı sıra tüm ilçe sakinlerinin istifade edebileceği, 20 bin kitaplık yeni bir kütüphaneye kavuştu

Beykoz'daki Paşabahçe arazisine Özyazıcı ve Torunlar'la birlikte 3 talip daha!

Gayrimenkul AŞ'ye ait İstanbul Beykoz, Paşabahçe mahallesinde bulunan eski Tekel arazisine beş teklif geldi

Beykoz'da icradan 5 milyon liraya satılık sahilhane!

Beykoz'da yer alan sahilhane 5 milyon liradan satışa çıkarılıyor. Yalının ihalesi 8 Mayıs'ta yapılacak...

Beykoz İcra Müdürlüğü'nden satılık 3 konut ve bir arsa! 3 milyon 516 bin TL'ye!

Beykoz İcra Müdürlüğü Göksu Mahallesi Nişangah Caddesi üzerindeki aynı ada içinde yer alan üç konut ve bir arsayı satışa çıkardı

beykoz asfalt Haberi

beykoz asfalt

Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışmayla yeni bir çehreye kavuşuyor. Çamlıbahçe Mahallesi’yle Yalıköy Mahallesi’nin komşu olduğu sokaklar bakımlı bir görünüm kazanırken mahallenin güzelliği de ortaya çıkıyor.  

İlçenin dört bir köşesinde meydan düzenlemesi, merpen çalışmaları, yol yapım, kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarını doludizgin sürdüren Beykoz Belediyesi, Yalıköy Mahallesi Derikundura Sokakları’nı da yeni ve bakımlı bir çehreye kavuşturuyor.

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Süreyya İlmen Caddesi’ne bağlı Osman Hamdi Bey Sokak, Aytuğ Sokak, Ulusoy Sokak, Derikundura Sokak, Hürriyet Çıkmazı ve Ali İhsan Kalmaz Sokak’ta hummalı bir küp taş döşeme çalışması yürütülüyor. Restorasyonu yapılan Tarihi Kışla ve civarındaki sokaklar bu çalışmayla bir bütünlük kazanıyor.

Mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin...