02 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi değerlendirme toplantısı

Beykoz Belediyesi değerlendirme toplantısı

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme kitabı çıktı!

Kanal İstanbul Çok Disiplinli Değerlendirme isimli kitap ile Kanal İstanbul Çalıştayı kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Florya Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törenle basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Szutest Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Dudullu Şubesi açıldı!

Szutest Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Dudullu Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Depremle ilgili uzmanlardan ilk değerlendirme!

Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Peki bu depremin beklenen büyük İstanbul depremi ile bağlantısı var mı? İşte uzamanlardan ilk değerlendirme....

Elbistan’ın imar planları için İtiraz Değerlendirme Komisyonu kuruldu!

Kahramanmaraş Elbistantan'ın askı sürecindeki imar planları ile ilgili olarak itirazların değerlendirilmesi için İtiraz Değerlendirme Komisyonu oluşturuldu.

Beykoz Belediyesi'nin 2019 bütçesi 465 milyon TL!

Beykoz Belediyesi Meclisi 465 Milyon Türk Lirası olarak belirlenen 2019 Yılı Mali Bütçesi’ni oy çokluğuyla kabul etti.

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Beykoz Belediyesi değerlendirme toplantısı Haberi

Beykoz Belediyesi değerlendirme toplantısı

Kavacık Eurasia Limak Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, danışmanlar, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. Programda AK Parti İstanbul Milletvekili Pervin Tuba Durgut, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Saadet Partisi İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, siyasi parti temsilcileri ve kamu birim müdürleri de katıldı.

Başkan Danışmanı Prof. Dr. Taşkın Kavzoğlu’nun moderatörlüğünü gerçekleştirdiği toplantı İstiklal Marşı’nın ardından Başkan Yücel Çelikbilek’in açılış konuşmasıyla başladı. Hazırlanan 2018 Yılı Faaliyet Filmi ile hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda bir yıllık çalışmalar masaya yatırıldı. Tamamlanan çalışmaların kapsamlı bir değerlendirmesi yapılırken, birim müdürleri gerçekleştirdikleri sunumlarda yürütülen projelerin geldiği aşamalar hakkında bilgi verdi. Programda söz alan isimler icraatlar hakkında görüş ve önerilerini paylaştı.

Toplantıda yöneltilen soruları...