19 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesinden ihale

Beykoz Belediyesinden ihale

Beykoz İlçe sınırları içerisindeki yeşil alanlarda ve parklarda kullanılmak üzere inşaat malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Beykoz Çubuklu'da icradan satılık 23 gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesi'nde yer alan 23 adet gayrimenkul toplamda 107 milyon 821 bin 407 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 7 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde özelleştirme ihalesine çıkarılan gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı..

Beykoz'da 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Beykoz İli Göksu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 172 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 13 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Beykoz Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından planlanan 18 kilometre uzunluğundaki Üsküdar - Beykoz Metro Hattı projesinin yapımı için ihale düzenleneceği açıklandı. Üsküdar ile Beykoz arası ulaşım 30 dakikaya kadar inmiş olacak.

Beykoz'da 6 milyon TL'ye satılık 2 ev!

İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde bulunan 2 ev Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu tarafından 6 milyon TL bedelle kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Kıbrıs Güzelyurt Atık Su Arıtma Tesisi ihale sürecine başlandı!

Güzelyurt Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisinde arıtılan suyun sulama amaçlı kullanımına yönelik girişimlerin sonuca ulaştı. Güzelyurt Belediyesinden verilen bilgiye göre, bir süredir devam eden proje çalışmaları tamamlanarak, ihale süreci başlatıldı.

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'un Beykoz, Şile, Sarıyer, Büyükçekmece, Pendik, Eyüp, Çatalca, Küçükçekmece, Başakşehir ilçelerinde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular 26 Şubat tarihinde saat 09:00'da ihale edilmeye başlayacak.

Beykoz Belediyesi yapım ihalesi tamamlandı!

BEYKOZ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/87200 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Beykoz'da 3 milyon 500 bin TL'ye satılık dubleks villa!

İstanbul, Beykoz İlçesi'nde bulunan 2.291.280 metrekare yüzölçümüne sahip olan dubleks villa Beykoz İcra Dairesi tarafından 12 Ocak 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Beykoz'da icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık daire!

İstanbul İli Beykoz İlçesi'ne bağlı Çubuklu'da Hekimler Sitesi'nde yer alan daire Beykoz İcra Dairesi tarafından açık arttırma ile 20 Ocak 2015 günü saat 14:50'de ihale edilecek.

İstanbul Beykoz'da 1 milyon 400 bin TL'ye satılık ofis!

İstanbul İli'nin Beykoz İlçesi'nde yer alan 1,129,63 metrekare alana sahip ofis Beykoz İcra Dairesi tarafından 21 Kasım 2014 günü saat 14:50 ile 15:00 arası ihale ediliyor.

Beykoz Belediyesinden ihale Haberi

Beykoz Belediyesinden ihale

Beykoz İlçe sınırları içerisindeki yeşil alanlarda ve parklarda kullanılmak üzere inşaat malzemesi alımı ihalesi 3 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek. 

İlanın detayı için