05 / 05 / 2024

Beykoz Çavuşbaşı yıkım

Beykoz Çavuşbaşı yıkım

Tekrarlanan İBB Seçimlerinin arifesinde Beykoz’da başlayan kaçak yapı yıkımlarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Rize'deki 7 katlı binanın yıkımına başlandı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, şiddetli yağışların ardından gündeme gelen 7 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Elazığ tuğla fabrikasının yıkımına başlandı!

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkımına bölgede yol çalışması yapılacağı için başlandı. 

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımına başlandı.Yıkım çalışmaları ve hafriyatın kaldırılması 3-4 ay sürecek.

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!

Büyük bölümü geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yıkılan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Gaziosmanpaşa'daki 56 riskli binanın yıkımı başladı!

Kentsel Dönüşüm çalışmalarının hızla sürdüğü Gaziosmanpaşa’daki 56 riskli binanın yıkımı başladı.

AKM'de yıkım başladı!

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmaları sırasında  çevreye zarar verilmemesi için hassasiyet gösteriliyor. 

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımına Mart ayında başlanacak!

Yıkımına Mart ayında başlanacağı açıklanan ve yerine 2 bin 500 kişilik opera binası yapılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin son hali görüntülendi. 

Beykoz Çavuşbaşı yıkım Haberi

Beykoz Çavuşbaşı yıkım

Beykoz Belediyesi, ‘fırsattan istifade edilerek yapılan kaçak yapıları yıkacağım’ açıklamasında bulunurken, vatandaşlarda yıktırmamak için büyük çaba sarf ediyor.

Dost Beykoz Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz Haziran ayının 18’in de Elmalı Mahallesi’nde düzenlenen bir kaçak yapı yıkımı ile başlayan tartışmalar sonucunda tedirgin olan vatandaşlar, daha sonra Çavuşbaşı da da aynı durumu yaşadı.

Çavuşbaşı’nda vatandaşların tepki göstermesiyle geri adım atan Beykoz Belediyesi yıkımdan vazgeçti.

Çavuşbaşı’nda kaçak yapı yıkımının yapılacağı gün, Elmalı Mahallesi’nde toplanan vatandaşlar önce dikkat çekerek elmalı yolunu trafiğe kapattı, ardından Beykoz Belediyesi’ne giderek, Belediye Başkanı Murat Aydın ile görüşmek için talepte...