09 / 05 / 2024

Beykoz Çubuklu Mahallesinde neler yapıldı

Beykoz Çubuklu Mahallesinde neler yapıldı

Beykoz Belediyesi'nin “Anında Hizmet” çalışmaları kapsamında Çubuklu Mahallesi’nde hafta boyunca yolların asfaltlanmasından merdiven yapımına, kaldırımların onarılmasından, okul ve ibadet alanı gibi yerlerin temizliğine kadar pek çok hizmet tamamlandı.

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, 187 ada 60 parselde yer alan villayı 27 milyon TL'ye satıyor... 

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, HMB Villaları Sitesi 187 ada 60 parselde yer alan tripleks villayı 27 milyon TL'ye satıyor...

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Beykoz HBB Sitesi'nde 27 milyon TL'ye icradan satılık 15 tripleks konut!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz'un Çubuklu Mahallesi'nde bulunan 15 tripleks konutu satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Beykoz Çubuklu Mahallesinde neler yapıldı Haberi

Beykoz Çubuklu Mahallesinde neler yapıldı


Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Çubuklu Mahallesi'nde karış karış yürütülen 'Anında Hizmet’te bir hafta boyunca yapılanlar şöyle;


Asfalt ekipleri tarafından Kireçocağı,Vatan Caddesi,  Yağmur Sokak,  Turunç Sokak, Tur Sokak,  Tunç Çıkmazı, Yağmur 1 ve 2 Çıkmazı, Ezgi Sokak  ve  Şehit Mustafa Güler sokakları asfalt kaplama yapıldı.


Merpenli sokaklar yapılıyor


Mera Çıkmazı, Havadar, Zeytin, Başlar, Ece ve Ezgi Sokaklarında 12 Sokakta küpeşteleri ile merpen andazit kaplama çalışmalarına başlandı. Boğaziçi Caddesinde PTT ye ait göçük bacanın tamiri yapılarak, Engürübağı Caddesinde tretuvar onarım işler tamamlandı.


Yağmursuyu hatları temizlendi


Şehit Orhan Tekin Sokak ile Şehit Ahmet Güneşdoğdu Sokak arasında plan yolu açılıp bir taş duvar örüldü. Nazım Tur Caddesi’ndeki bozuk ızgara, baca ve duvarların ise onarım işi yapıldı. Engürübağı Caddesi ve Kireçocağı Caddesi’nde yağmursuyu hatları kombine araçla temizlendi.


216 kişiye...