19 / 05 / 2024

beykoz elmalı köyü şafak sokak ev yangını

beykoz elmalı köyü şafak sokak ev yangını

Yapımcı ve model ajansı sahibi Atiye Rezzan Metin, Beykoz’da film seti olarak da kullanılan iki katlı evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Elmalı Köyü Şafak Sokak’ta bulunan altı beton üstü ahşap dubleks evde saat 12.00 sularında yangın çıktı...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

Bingöl Yedisu'da kerpiç yapılar yıkıldı!

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Kırklareli Elmacık Köyü'ndeki yapılaşmaya yargı dur dedi! 

Kırklareli'ndeki Elmalı Köyü yapılaşma tehdidi altında. Bölge sakinleri dava açarak yapılaşmayı durdurdu. 

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İftarını Elmalı’da açan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Kültür Merkezi’nin tamamladıklarını ancak resmi açılışına fırsat bulamadıklarını belirtti.

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Beykoz Yalıköy'de 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Beykoz Yalıköy Mahallesi'nde yer alan 189,76 metrekare büyüklüğündeki bahçeli ahşap iki ev nitelikli taşınmaz 3 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Niğde Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Elmalı Kuzuköy-İmircik yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

beykoz elmalı köyü şafak sokak ev yangını Haberi

beykoz elmalı köyü şafak sokak ev yangını


Yapımcı ve model ajansı sahibi Atiye Rezzan Metin, Beykoz’da film seti olarak da kullanılan iki katlı evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.


Beykoz Elmalı Köyü Şafak Sokak’ta bulunan altı beton üstü ahşap dubleks evde saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Rezzan Metin’e ait evdeki yangının çıkış nedeni henüz tespit edilemezken ahşap olan üst kat alevlere kısa sürede teslim oldu. Yangını gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.



YAPIMCI ATİYE REZZAN METİN YANAN EVİNDE CAN VERDİ

Alevler ahşap binayı kaplarken binanın önündeki lüks cipte kullanılamaz hale geldi. Yangına Beykoz, Kavacık, Çavuşbaşı, Ümraniye’den gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. 


Vatandaşlar alevlere teslim olan evin içerisinde ev sahibinin olup olmadığını uzun süre merak içinde bekledi. Söndürme çalışmalarının ardından eve giren itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bir...