30 / 04 / 2024

beykoz Engelsiz Tekstil Atölyesi açılış

beykoz Engelsiz Tekstil Atölyesi açılış

Engelli Üretsin Doğa Kazansın projesi kapsamında Beykoz'da Engelsiz Tekstil Atölyesi açıldı...

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Keserci tarafından kuruldu.

İstan Metal Elektrik Hırdavat İnşaat Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İstan Metal Elektrik Hırdavat İnşaat Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Alıcı tarafından kuruldu. 

Tetina İnşaat Metal Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetina İnşaat Metal Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Seralp Kocaçakır tarafından kuruldu. 

Yöntemci Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntemci Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Erven tarafından kuruldu. 

Kuruluş Gıda Tekstil İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Kuruluş Gıda Tekstil İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi, Ahmet Kaba Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Beykoz, Çengeldere Mahallesi'nde açıldı.

NSD İnşaat Tekstil Turizm Pazarlama ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSD İnşaat Tekstil Turizm Pazarlama ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da Nevzat Duman Müdürlüğü'nde kuruldu.

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu.

MAC Tekstil'in 9 ofisi icradan 1.4 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Anadolu Hisarı 'nda yer alan MAC Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi Ticaret Limited şirketi adına kayıtlı 9 ofisi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Yakut Başer İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Başer İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Başer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta Beykoz, Elmalı Köyü Seher Sokak'ta kuruldu.

Engelsiz Tekstil Atölyesi Beykoz'da açıldı!

Engelli Üretsin Doğa Kazansın projesi kapsamında Beykoz'da Engelsiz Tekstil Atölyesi açıldı...

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın Beykoz'daki yalısı için dava açtı!

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın çocukları arasındaki miras kavgasında öne çıkan Beykoz'daki yalı için dava açtı. Yalının hileli bir şekilde Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'ün üzerine geçirildiği iddiasıyla açılan davada mahkeme tapuya ‘davalıdır' şer

beykoz Engelsiz Tekstil Atölyesi açılış Haberi

beykoz Engelsiz Tekstil Atölyesi açılış
Türkiye Perakendecilik Federasyonu ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ortaklığıyla hayata geçirilen Engelli Üretsin Doğa Kazansın projesi kapsamında İstanbul Beykoz'da Engelsiz Tekstil Atölyesi hizmete...