06 / 05 / 2024

beykoz iski binası nerede

beykoz iski binası nerede

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 140 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Şetat Ticaret Merkezi binasını 140 milyon TL'ye satışa çıkardı...

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Beykoz belediye meclis binası yükseliyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern tasarımla inşaatına başladığı meclis binasında 2. kata ulaşıldı.

Beykoz'daki tarihi kışla binası Bezmialem Üniversitesi'ne devredildi!

Osmanlı Devleti döneminde askeri amaçlı fabrika olarak Beykoz'da oluşturulan ve 3 büyük savaş gören tarihi kışla için karar verildi. 

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

beykoz iski binası nerede Haberi

beykoz iski binası nerede

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz İSKİ Şube Müdürlük binasının açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı,  İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ve müdür yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, muhtarlar ve ilçe sakinleri katılım gösterdi.

Beykoz Belediyesi Ana Binası arkasında yer alan hizmet binası yapılan yatırımla Çubuklu Dedeoğlu Arıtma Tesisi içine taşındı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek:”Su Gibi Aziz Olun”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hizmet binasında tüm emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak “İSKİ’nin İstanbul’da inşa ettiği en eski hizmet binası 1994 yılında Beykoz’da faaliyet göstermiştir. İSKİ’nin İstanbul’a ve özellikle Beykoz’a hizmetlerini saymakla bitiremeyiz. Sağ olsun İSKİ Genel Müdürümüz Fatih Turan’ın söz verdiği yeni...