17 / 05 / 2024

Beykoz Lojistik MYO üçüncü köprü

Beykoz Lojistik MYO üçüncü köprü

Türkiye’nin ‘lojistik’ temalı ilk yükseköğretim kurumu olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ nun, ‘Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu? ’ temasına yönelik yaptığı araştırma sonuçlandı...

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nejmettin Bozyiğit tarafından kuruldu.

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İtik tarafından kuruldu.

Beldek Lojistik İnşaat Metal Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beldek Lojistik İnşaat Metal Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah  Özten tarafından kuruldu. 

Şng 1 İnşaat Lojistik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şng 1 İnşaat Lojistik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu. 

Gnr Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güner ve Samet Güner ortaklığında kuruldu. 

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Gürverçin tarafından Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydemir tarafından kuruldu.

Asır Petrokimya İnşaat Metal Ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Petrokimya İnşaat Metal Ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kurt tarafından kuruldu.

Beykoz'da 80 dönümlük kampüs inşa edilecek!

2008 yılından bugüne lojistik alanında iş dünyası ve toplumun ihtiyaç duyduğu yetkinliklere sahip uzmanlar yetiştiren Beykoz Lojistikjik Meslek Yüksekokulu artık Beykoz Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösterecek

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul trafiğini yüzde 20 rahatlattı!

Vatan Gazetesi muhabiri Burak Kara Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Gürsoy ile 3’üncü Köprü’nün İstanbul trafiğine katkısını konuştu. İşte o haber...

11 Endüstriyel Mühendislik ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

11 Endüstriyel Mühendislik ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Ahmet Sedat Yılmaz ve Hüseyin Güloğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

Beykoz Lojistik MYO’nda Üçüncü köprü trafik sorunu derse konu oldu!

Türkiye’nin ‘lojistik’ temalı ilk yükseköğretim kurumu olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ nun, ‘Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu? ’ temasına yönelik yaptığı araştırma sonuçlandı...

RTÜK'ten Beykoz Kanlıcada satılık 2 konut!

Radyo ve Televizyon Kurumu (RTÜK), Beykoz Kanlıcadaki Kartal yuvası isimli apartmandaki 2 konutu satışa çıkardığını açıkladı. Konutların her birisi için tahmini fiyatları 3 milyon 328 bin lira istendi

Beykoz Lojistik MYO üçüncü köprü Haberi

Beykoz Lojistik MYO üçüncü köprü

Ankete katılanların yüzde 68’i “Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu?” sorusuna “Evet” cevabını verirken yüzde 32’si “Hayır” dedi.


Beykoz Lojistik MYO Lojistik Uygulamaları ve Araştırma Merkezi tarafından, Bülent Tanla danışmanlığında ve Prof. Dr. Okan Tuna koordinatörlüğünde ‘Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu?’ algı anketi yapıldı. 26 Ağustos-3 Eylül 2013 tarihlerinde, tüm İstanbul’u temsil eden bir örneklem ile 39 ilçe merkezinde toplam 1200 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen çalışmada katılımcıların yüzde 68’i üçüncü köprüye “Evet” dedi.


İstanbul’da sürekli olarak artan trafik sorununun çözümüne önemli derecede katkıda bulunacağı öngörülen üçüncü köprünün (Yavuz Sultan Selim) trafik sorununa çözümü kapsamında İstanbul’da yaşayanlar tarafından nasıl algılandığını ortaya koymak üzere yapılan çalışma 18 yaş üstü nüfusla yapıldı.


Üçüncü Köprü’nün trafik sorununa çözüm olması bekleniyor


2015 yılında...