03 / 05 / 2024

Beykoz Mesudiye kardeş şehir mi oldu

Beykoz Mesudiye kardeş şehir mi oldu

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Özkan Ayduğan Mesudiye’yle yürütülen kardeş belediye çalışmaları dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi'nden Şanlıurfa'ya Kadın Taziye Evi!

Beykoz Belediyesi’nin Kardeş Belediyesi Şanlıurfa Hilvan’a yaptığı Kadın Taziye Evi’nde çalışmalar tamamlandı. Bölgedeki kadınlar cenaze sonrası mevlid ve ikramlarını daha uygun ve elverişli bir ortamda yapabilecek.

Ordu Mesudiye'de Beykoz Tepesi açıldı!

Beykoz Belediyesi'nin, Ordu ili Mesudiye ilçesine Beykoz Tepesi yapılması için maddi yardım yapılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Proje kapsamında Mesudiye'ye, Beykoz Tepesi kazandırıldı.

Beykoz Belediye Meclisi’nden 2 yeni okul müjdesi!

Beykoz Belediyesi Eylül ayı çalışmalarını tamamladı. Meclis’te imar planlarından kardeş belediyelere kadar birçok konu görüşülürken eğitim-öğretim yılı başlangıcı öncesinde müjde niteliğinde kararlara da imza atıldı.

1999 yılında Beykoz Kasrı müze olacakmış!

1999 yılında Milli Saraylar'a devredilen Beykoz Kasrı müze olacakmış. 1855 yılında Hidiv Kavalalı Mehmet Ali Paşa'nın temelini attığı, mimarlığını ise Balyan kardeşlerin yaptığı tarihi bina restore edildikten sonra müze olacakmış.

Beykoz Belediyesi'nden Şenpazar ve Çıldır'a araç hibesi!

Birçok şehirle kardeş şehir ilişkisi bulunan Beykoz Belediyesi imkânlarını Anadolu’nun çeşitli kentleriyle paylaşıyor. Beykoz Belediyesi Kastamonu’nun Şenpazar Belediyesi ile Ardahan’ın Çıldır Belediyesi’ne araç hibesi yaptı.

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’nden Yücel Çelikbilek’e teşekkür!

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Özkan Ayduğan Mesudiye’yle yürütülen kardeş belediye çalışmaları dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

Beykoz Belediyesi, Ordu Mesudiye'de sosyal tesis için düğmeye bastı!

Beykoz Belediye Meclisi, Ordu Mesudiye'de yapımı planlanan Sosyal Tesis Binası ihale süresi hakkındaki Park ve Bahçelere Müdürlüğü teklifi ile Ardahan Belediyesi Kars Caddesi’nin yeniden yapılmasını görüştü.

Beykoz'a kardeş şehri Mülheim'den ziyaret!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'un Almanya’daki kardeş şehri Mülheim An der Ruhr’dan bir haftalık ziyaret için gelen kardeş şehir STK temsilcilerinden oluşan 30 kişilik heyeti makamında ağırladı.

Beykoz Karlıtepe Mesire Alanı'nın çalışmalarında sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beykoz ' da kurulan Karlıtepe Mesire Alanı, çok yakında hizmete açılacak. Çamlıca ' ya kardeş olan projenin alt yapı çalışmaları tamamlandı...

Beykoz Belediyesi iftar yemeği gerçekleşti!

İslam Âlemi’ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın Sultanı Ramazan, Beykozluları bu yılın ilk iftarında Belediye Meydanı’nda aynı sofrada buluşturdu. Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sokak İftarları’ ile buluştu.

Beykoz Belediyesi kardeş şehirlerin çocuklarını ve temsilcilerini ağırladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehirlerinden 23 Nisan kutlamaları için gelen çocukları ve temsilcileri makamında ağırladı. Temsilciler, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti belirterek daha sık buluşma arzularını iletti...

Beykoz Mesudiye kardeş şehir mi oldu Haberi

Beykoz Mesudiye kardeş şehir mi oldu

Kalabalık bir heyetle Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret eden Ayduğan, Ordu’nun Mesudiye'yle başlatılan kardeş şehir çalışmaları, Mesudiye’ye yapılacak olan sosyal tesis, park ve çocuk oyun alanı dolayısıyla Başkan Yücel Çelikbilek’e teşekkürlerini iletti.


Beykoz’da kardeş şehir çalışmalarıyla hemşehriler arasında bağların güçlendiğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek: “Anadolu’nun bir mozaiği olan ilçemizin yurt içi ve yurt dışında birçok şehir ile kardeş belediye hukuku bulunuyor. Kardeş şehir çalışmalarıyla hem kültür ve ananelerimizi yaşatan ve tanıtan çalışmalar yürütüyor, hem de belediyecilik alanında iş birliği yapıyoruz. Bu çalışmalar vesilesiyle hemşehrilerimiz arasında sağlanan huzur ve memnuniyet bizi de ziyadesiyle memnun ediyor.” dedi.


Karşılıklı iş birliğinin devamını dileyen Ayduğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyareti öncesinde Beykoz Belediye Meclisi’nde AK Parti ve CHP gruplarını da ziyaret ederek kardeş...