04 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi, Ordu Mesudiye'de sosyal tesis için düğmeye bastı!

Beykoz Belediyesi, Ordu Mesudiye'de sosyal tesis için düğmeye bastı!

Beykoz Belediye Meclisi, Ordu Mesudiye'de yapımı planlanan Sosyal Tesis Binası ihale süresi hakkındaki Park ve Bahçelere Müdürlüğü teklifi ile Ardahan Belediyesi Kars Caddesi’nin yeniden yapılmasını görüştü.



Beykoz Belediye Meclisi Kasım Ayı çalışmalarına başladı. Meclis, Türkiye Hentbol 2. Ligi’ne yükselen belediye hentbol takımına ödül verilmesinden kardeş belediye çalışmalarına kadar farklı konuları görüştü. 


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yönettiği Kasım Ayı meclis toplantısının ilki 3 Kasım 2014 Pazartesi günü meclis toplantı salonunda yapıldı.


Mecliste, Ordu İli Mesudiye İlçesi Merkez Mahallesi’nde yapımı planlanan Sosyal Tesis Binası, Peyzaj Uygulaması ve Çocuk Parkı Projesi, Park Bakım Hizmet Alımı’nda ihale süresi hakkındaki Park ve Bahçelere Müdürlüğü teklifi ile Ardahan Belediyesi Kars Caddesi’nin yeniden yapılması görüşülerek Hukuk Komisyonu’na havale edildi.


Bosna Hersek’e yapılacak gezi ile ilgili teklif Avrupa Dış İlişkiler Komisyonu’na gönderildi.


Meclis toplantısında AK Parti grubu tarafından 3 tane de önerge verildi. Türkiye Hentbol 2. Lige yükselen Beykoz Belediye Spor Hentbol Kulübü’ne ödül verilmesi hakkındaki önerge Gençlik ve Spor Komisyonu’na havale edildi.


İlçedeki iş yeri isimlerinin Türkçe isimler olması konusunda gerekli çalışmalar yapılması hakkındaki önerge Kültür ve Hukuk Komisyonu’na havale edildi.


Sağlıklı yaşamı desteklemek için mahalleler bazında sağlıklı yaşam yürüyüşü yapılması hakkındaki görüşle ilgili önerge Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu’na havale edildi.


Bir sonraki meclis toplantısı yarın (5 Kasım 2014 Çarşamba) günü yapılacak.

Beykoz Ordu Mesudiyeliler Derneği'nden Yücel Çelikbilek'e teşekkür!


Beykoz Belediyesi



Geri Dön