05 / 05 / 2024

beykoz metrosu durakları

beykoz metrosu durakları

NTV’ de yayınlanan Seçim Aktüel programına konuk olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Özlem Yurt’ un sorularını yanıtlayarak, Beykoz’ da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi...

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Havalimanı metrosu durakları belli oldu mu?

Havalimanı metrosuna dair vatandaşlar sorular sormaya başladı. Ülkenin en hızlı metrosunun kullanılacağı hattın açılışı 22 Ocak 2023 Pazar günü yapıldı. İşte bu konuda merak edilenler!

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Beykoz, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile ivme kazanacak!

Beykoz'da markalı konut piyasasının 2004 yılından bu yana aktif olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Esin Ağar ve Öyküm Öngiden, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile değer artışında ciddi bir ivme görüleceğini söylüyor.

Bostancı Dudullu Metrosu güzergahı!

Bostancı Dudullu Metrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından planlanıyor. 15 kilometrelik Bostancı Dudullu Metrosu projesinde duraklar kesinleşti...

İETT, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray'ı birbirine bağladı!

İETT, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı. İşte Marmararay ile Kadıköy-Kartal Metrosunu bağlayan o 5 numaralı hattın durakları...

Keçiören metrosu güzergahı!

Keçiören metrosu güzergahı nedir? Keçiören metrosu güzergah haritası var mıdır? Keçiören metrosu güzergahında hangi istasyonlar var? Keçiören metrosu güzergahı üzerindeki duraklar hangileri? İşte Keçiören metrosu güzergahı!..

Çayyolu metro güzergahı ve duraklar haritası!

Çayyolu metro durakları hangileridir? Çayyolu metro durakları nelerdir? Çayyolu metrosu hangi güzergah üzerindedir? Çayyolu metro güzergahı nedir? İşte açılacak Çayyolu metro güzergahı ve duraklar haritası!

Ankara Sincan metrosu güzergahı!

Ankara Sincan metrosu güzergahı üzerindeki istasyonlar hangileri? Ankara Sincan metrosu durakları hangileri? Ankara Sincan metrosu durak ve istasyonları neler? Ankara Sincan metrosu güzergahı nereden nereye kadar? İşte Ankara Sincan metrosu!

Eryaman metrosu durakları!

Eryaman metrosu durakları hangileridir? Eryaman metrosu hangi duraklarda duracak? Eryaman metrosu hangi istasyonlarda duracaklar? Eryaman metrosu, Batıkent Sincan metrosu durakları hangileri? İşte Eryaman metrosu durakları!..

beykoz metrosu durakları Haberi

beykoz metrosu durakları


Özlem Yurt’un sunduğu Seçim Aktüel programında soruları cevaplayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykozluların kent kimliği, hakkı ve hukuku bizlerin önceliğidir. Buradan yola çıkarak mülkiyet konusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize ve vatandaşlarımıza geleceğini kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Beykoz’un geliri, yine Beykoz’da kalacak


Programda konuşan Başkan Yücel Çelikbilek, İstanbul’da 2B arazilerinin 3/1’inin Beykoz’da olduğunu ifade ederek, “Milli Emlak’tan aldığımız arsaları ‘Proje Alanı’ ilan ederek vatandaşlarımıza satışını gerçekleştiriyoruz. Rayiç değerler üzerinden %50 indirim yaparak ilçe sakinlerimizin alım gücüne yönelik kolaylık sağladık. Arazilerin satışından elde edilecek gelirde Türkiye’de tek olmak üzere Beykoz’da kalacak. Yaklaşık 1 milyar TL’lik bir gelir bekliyoruz. Bunu da elbette Beykozlular için kullanacağız. Dolayısıyla vatandaşlarımız yine kendi geleceğine yatırım yapmış olacak. Bunların ardından planlarımızı tamamlayacağız. Beykoz 2014 yılının sonuna kadar planlarına kavuşacak....