29 / 06 / 2024

beykoz meydanı yeni tuvalet kaç tl

beykoz meydanı yeni tuvalet kaç tl

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliğiyle ilçenin meydanlarına şehir estetiğine uygun, hijyenik ve şık tuvaletler yerleştiriliyor. Tuvaletler ilk olarak Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirildi.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra zirveye yükselirken gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı hızlıca yükseldi. Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası'na dolar resmen meydan okuyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

beykoz meydanı yeni tuvalet kaç tl Haberi

beykoz meydanı yeni tuvalet kaç tl

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Sağlık A.Ş. tarafından şehir estetiğine uygun tasarlanan ve şehrin bir çok noktasında faaliyete alınan modern tuvaletlerden Beykoz genelinde 3 noktaya kuruldu.  


Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirilen tuvaletlerle birlikte ilçe sakinleri AB standartlarında hijyenik koşullara sahip, görünümü kente uygun tuvaletlere kavuştu.  





Yeni tuvaletlerde giriş ücreti 1 Lira olarak belirlendi. Ücret tuvaletlerin girişinde bulunan cihazlara İstanbulkart aracılığıyla ödeniyor.


Engelli ulaşımı da olan yeni tuvaletler bebekli anneler düşünülerek tasarlandı.


Modern tuvaletler gerekli görüldüğü takdirde ilçenin diğer noktalarına da yerleştirilecek.


Beykoz...