28 / 04 / 2024

Beykoz Mülheim kardeş şehir mi

Beykoz Mülheim kardeş şehir mi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'un Almanya’daki kardeş şehri Mülheim An der Ruhr’dan bir haftalık ziyaret için gelen kardeş şehir STK temsilcilerinden oluşan 30 kişilik heyeti makamında ağırladı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Acel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Acel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Kardeş tarafından kuruldu.

Miras paylaşımında kardeşler farklı pay alabilir mi? 

Miras paylaşımında kardeşler farklı pay alabilir mi sorusu sıklıkla merak edilir. Miras hukukunda bu konu ile ilgili yasal düzenlemeler yapılmış olup gerekli yerlerde uygulanır. Peki kardeşler miras sürecinde farklı pay alabilir mi ve farklı pay almak yasak mı? İşte detaylar...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Kardeşten kardeşe miras kalır mı?

Miras, bir kişinin vefatından sonra geride bıraktığı mal varlığı, haklar ve borçların yasal mirasçılarına devri sürecidir. Kardeşten kardeşe miras kalır mı? Bekar kardeşin mirası kime kalır? Bekar ve çocuksuz olan kişinin mirası kime kalır? Bekar ve çocuklu kişinin mirası kime kalır? İşte yanıtı...

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Kardeşlerden biri mal paylaşımına itiraz ederse ne olur? Kardeşler arası mal paylaşımı davası ne kadar sürüyor?

Mal paylaşımı özellikle kardeşler arasında meydana gelen bir yasal süreçtir. Kendi aralarında anlaşamayan kardeşler hangi yollara başvurabilir? İşte o detaylar!

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Mülheim kardeş şehir mi Haberi

Beykoz Mülheim kardeş şehir mi

Almanya’nın Mülheim An der Ruhr kentinden gelen STK temsilcilerinden oluşan grup, kardeş şehir temaslarında bulunmak üzere, bir haftalık ziyaret için Beykoz'da bulunuyor. Beykoz’u daha yakından tanımak üzere ilçemize gelen misafir heyet,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun da hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, kardeş şehir STK üyelerini temsilen, Mülheim belediye meclis üyesi Enver Şen, ziyaretin amacı hakkında kısa bilgiler aktardı.


Misafir heyete  Beykoz'u tanıtan ve Beykoz Belediyesi'nin kardeş şehirlere yönelik çalışmalarını aktaran Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehir kapsamındaki çalışmaların, kentlerin vizyonlarının gelişmesi adına son derece önemli olduğunu belirterek, kendilerinin Türkiye’ye gelmelerini önemsediklerini ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Çelikbilek: "Beykoz yaşanabilir bir yerdir"


Başkan Çelikbilek, heyete hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye geldiğiniz için çok şanslısınız....