15 / 05 / 2024

beykoz otopark projeleri

beykoz otopark projeleri

İBB ve Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla mevcut yolun asfalt bakımı ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Mültezem Camisi bahçesi otopark olarak hem cami cemaatinin hem de ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak.

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Beykoz'daki orman arazisi yapılaşmaya açıldı iddiası!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde orman arazisinde konut projesinin yapılacağı ve böylece yapılaşmanın başlayacağı ifade ediliyor. 657 daireye yer verilecek olan proje kapsamında, bin 946 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Proje, Beykoz ilçe merkezine 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Beykoz'un imar planı değişecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Beykoz’da hayata geçireceği plan ve projeleri anlattı. Vizyonunu, “Beykoz’da bir şey değişecek, her şey değişecek” başlığıyla açıklayan Avukat Kemal Kaya, bölgenin yeniden imar edileceğini söyledi.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

beykoz otopark projeleri Haberi

beykoz otopark projeleri


Beykoz’un en işlek caddelerinden olan Kiremitdere Caddesi tretuvar, asfalt ve otopark çalışmasıyla düzenleniyor. Eski Kiremitdere Camisi’nin yıkılarak yerine Mültezem Camisi’nin yapılmasıyla başlayan yol ve çevre düzenlemeleri son aşamasına geliyor.


İBB ve Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla mevcut yolun asfalt bakımı ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Mültezem Camisi bahçesi otopark olarak hem cami cemaatinin hem de ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak.


Caddenin zeminin kazınması ve yan yollarda kaldırım, tretuvar ve bordur döşeme çalışmaları başlatıldı. Yolların asfaltlanmasının ardından peyzaj çalışmaları yapılacak. Cami çevresinde oluşturulacak olan …. araçlık otoparkla da ilçe sakinlerine kolaylık sağlanacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın vaktiyle yaptığı ‘Yol için cami bile yıkar, yeniden inşa ederiz’ açıklamaları doğrultusunda başlayan Kiremitdere Yolu çalışmasıyla yeniden ve modern...