02 / 05 / 2024

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi ne zaman tamamlanacak

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi ne zaman tamamlanacak

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi gün sayıyor!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Ağva’nın turizmine can katacak ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon Projesi’nde sona gelindi.

Kocaali Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Kısa süre önce Kocaali’ye Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi hediye edeceklerini duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Kocaali Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi. Proje 20 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor.

Ağva Sahil Düzenleme projesi 2017 yılının ilk yarısında tamam!

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başlanan Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya Çamyuva'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi'ndeki sahil düzenleme çalışmalarını başlattı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi ne zaman tamamlanacak

Gözde ilçe Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine kavuşuyor. Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz sahili 550 metre boyunca, 492 kazıkla denize doğru 15-17 metre genişleyecek, yayalar kesintisiz yürüyüş keyfine de kavuşmuş olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Beykoz Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi”yle mevcut meydan ve sahil şeridi, 492 kazıkla 11 bin metrekarelik yeni dolgu alanı oluşturularak genişletilecek.

Balık Tutma Terasları ve Dinlenme Alanları

550 metrelik bu sahil bandı boyunca oturma, dinlenme ve yürüyüş alanları, bisiklet parkuru, balık tutma terasları ve seyir iskeleleri de inşa edilecek. Tarihi Beykoz Meydanı, Onçeşmeler, vapur iskelesi, tarihi yalılar, çınar ağaçları da öne çıkarılacak.

 

Kesintisiz Yürüyüş Keyfi

Var olan alan ile birlikte toplam 34 bin metrekarelik...