15 / 05 / 2024

Beykoz sahili genişleyecek

Beykoz sahili genişleyecek

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Ek göstergede kapsam genişleyecek! Teklif hazır

3600 ek göstergenin kapsamı genişleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, birinci derece memurların 3600 ek göstergeden faydalanabilmesi için kanun teklifi hazırladıklarını ifade etti. Ekonomist Muhammed Bayram detayları açıkladı.

Veliler müjde! Okullarda ücretsiz yemek kapsamı genişletilecek! O grupta olan herkes hemen faydalanacak!

Devlet okullarında ücretsiz yemek uygulaması kapsamı genişletiliyor. Peki söz konusu uygulamadan kimler faydalanacak, yemekhanesi olmayan okullarsa sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

3600 ek gösterge kapsamında kimin maaşı kaç lira olacak?

Milyonlarca vatandaşın gözü merakla beklenen 3600 ek göstergede. Peki 3600 ek gösterge kapsamı nasıl genişleyecek? Öğretmen, polis, ebe, hemşire, imam hatip, şube müdürü maaşları ne kadar olacak? Kimin maaşı ne kadar artacak?

Ev alacaklar bu lokasyonlara dikkat!

İstanbul'un metro ağı 518 kilometreye genişleyecek. Metro geçen ilçeler değerini yüzde 100 artırıyor. İşte İstanbul'un 2023 vizyonu ve raylı sistem haritası...

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

İzmir'de demiryolu ağları genişleyecek!

İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, projelerini ve İzmir üzerine tartışmaları anlattı. Zeybekci, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişleyecek!

Sanayici, KOBİ ve girişimciler için 16 maddelik destek ve önlem paketini açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişleyeceğini söyledi...

Beykoz sahili 17 metre genişleyecek!

Aralık ayında ihalesi gerçekleştirilen Beykoz sahili ihalesini 28 milyon 492 bin TL’ye Ankaralı firma Miraç-Yol kazanmıştı. 

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Beycozy Beykoz satılık daire!

Beycozy Beykoz 15 villadan meydana geliyor. Projede daire genişlikleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.  Beycozy Beykoz satılık daireler 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridi genişletiliyor!

İBB'nin  Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Beykoz sahili genişleyecek Haberi

Beykoz sahili genişleyecek

İstanbul Boğazı'nda Emirgan’a yapılan kazıklı yaya yolunun bir benzeri Anadolu Yakası'na geliyor. Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi” kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Proje tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak.


3 KİLOMETRELİK YAYA YOLU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliği ile yapılan proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek. Projeyle ilk etapta Çubuklu iskelesi ile Kanlıca arasında 1200 metrelik sahil yolu gerçekleştirilecek. Daha sonra Beykoz’a doğru uzatılacak ikinci etabın da tamamlanmasıyla 3 kilometrelik sahil yürüyüş yolu kazanılmış olacak.


YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU OLACAK 

Proje kapsamında denizden alınacak 10 metrelik yaya yolunda yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu bulunacak. Proje tamamlandığında balık tutma iskeleleri de...