15 / 05 / 2024

Beykoz Soğuksu Mahallesinde dönüşüm

Beykoz Soğuksu Mahallesinde dönüşüm

Beykoz'da Boğaz 'a nazır 400 dönüm alan üzerindeki Soğuksu Mahallesi sakinleri korku içinde... 50 yıl önce araziyi satın aldıkları şahsın mirasçıları mahalleyi bir müteahhite sattı.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Osmangazi'deki kaçak inşaatlara zamanında müdahale!

Kaçak yapılaşmaya zamanında müdahale eden Osmangazi Beleyesi, Soğanlı Mahallesinde inşaat aşamasındaki iki katlı kaçak binanın yıkımını tamamladı.

Beykoz Soğuksu Mahallesinde dönüşüm Haberi

Beykoz Soğuksu Mahallesinde dönüşüm

Beykoz'da Boğaz'a nazır Soğuksu Mahallesi'nin üzerinde bulunduğu 400 dönümlük arazide ikinci satış kavgası yaşanıyor. 700 konutun bulunduğu araziyi 50 yıl önce belge karşılığında sahip olan yüzlerce kişi, satın aldıkları Ali Sezer'in mirasçılarının bir inşaat firmasıyla anlaşma yaptığını öğrenince kıyamet koptu. 60 yıl önce Beykoz Soğuksu'da arazi satın alan Ali Sezer, Orman Genel Müdürlüğü ile davalık oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nün orman arazisi olduğu gerekçesiyle açtığı dava sonucu Ali Sezer'in tapusuna tedbir konuldu. Ali Sezer de araziyi noter kanalıyla muvafakatname vererek farklı kişilere sattı. 1950'li yıllarda açılan dava hala sonuçlanmadı. 1991 yılında Beykoz Belediyesi'nce paylaştırma yapıldı. Tapu sahibi olarak Ali Sezer yazılan evraklardaki açıklama kısmına satılan kişilerin adları yazıldı. Ancak dava bir türlü tamamlanmadığı için hak sahiplerine devir de yapılamadı. Ali...