29 / 06 / 2024

beykoz wc kaç tl

beykoz wc kaç tl

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliğiyle ilçenin meydanlarına şehir estetiğine uygun, hijyenik ve şık tuvaletler yerleştiriliyor. Tuvaletler ilk olarak Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 8 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay çıktı...

İBB Meclis'inde, Eyüpsultan, Maltepe, Kağıthane, Üsküdar, Kadıköy, Pendik, Beykoz ve Kağıthane'de mülkiyeti İBB'ye ait parsel ve hisselerin satışına onay verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz projesinde kaç konut var? İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

İstanbul Beykoz ve Arnavutköy'de yer alan kaçak yapılar yıkılmaya başladı. Gergin geçen yıkımlar havadan da görüntülendi.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Beykoz'da yıkım tartışması!

Tekrarlanan İBB Seçimlerinin arifesinde Beykoz’da başlayan kaçak yapı yıkımlarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

beykoz wc kaç tl Haberi

beykoz wc kaç tl

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Sağlık A.Ş. tarafından şehir estetiğine uygun tasarlanan ve şehrin bir çok noktasında faaliyete alınan modern tuvaletlerden Beykoz genelinde 3 noktaya kuruldu.  


Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirilen tuvaletlerle birlikte ilçe sakinleri AB standartlarında hijyenik koşullara sahip, görünümü kente uygun tuvaletlere kavuştu.  





Yeni tuvaletlerde giriş ücreti 1 Lira olarak belirlendi. Ücret tuvaletlerin girişinde bulunan cihazlara İstanbulkart aracılığıyla ödeniyor.


Engelli ulaşımı da olan yeni tuvaletler bebekli anneler düşünülerek tasarlandı.


Modern tuvaletler gerekli görüldüğü takdirde ilçenin diğer noktalarına da yerleştirilecek.


Beykoz...