03 / 05 / 2024

Beykoz yol yatırımları

Beykoz yol yatırımları

Beykoz Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde birçok sokağın kilit parke döşeme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Beykoz'a 45 bin ton asfalt!

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerinin ulaşımında rahatlığı ve güvenliği sağlayıcı çalışmalar yapmayı, tedbirler almayı sürdürüyor.

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Candan Akgül tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Beykoz yol yatırımları Haberi

Beykoz yol yatırımları


Beykoz Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde birçok sokağın kilit parke döşeme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. 


İncirköy Mahallesi Harmantepe Havuzlar Üstü Camisinde kılınan Cuma namazı sonrası dernek lokalinde vatandaşlara kahvaltı ikram edildi. Kahvaltı sonrasında ise sokaklarda yapılan çalışmalar için açılış töreni düzenlendi.


Başkan Yücel Çelikbilek: “Gayemiz Gelecek Nesillere Kalıcı Eserler Bırakmak”


Beykoz’u standart yollara kavuşturmak üzere devam eden çalışmaların büyük bir kısmının yol kaplama çalışmalarından oluştuğu ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İncirköy Mahallemizde hergün adım adım dolaştığınız bu sokakları yenileyerek sizlerin kullanımına sunuyoruz. Memnuniyetiniz ve gelecek nesillere kalıcı eserler bırakmak gayesiyle çıktığımız bu yolda sizlerle beraber yürümek bizlere güç veriyor. Sağlık, huzur, afiyet ve selamette bu yerleri güle güle kullanın.”  dedi.


Sokaklar Pırıl Pırıl


Yadigâr Çıkmazı, Emek Çıkmazı, Derya Sokak, Ayvalıdere Caddesi, İkmal Sokak,...