04 / 05 / 2024

beykoz Yücel Çelikbilek

beykoz Yücel Çelikbilek

Beykozlu Kastamonulular dayanışma gecesinde konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; "Halka söz verdik, azim, kararlılık ve gayretle çalıştık, mülkiyet ve imar konusunda destan yazdık" dedi

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Boğaziçi öngörünüme imar barışı geliyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in aylardır emek verdiği İstanbul Boğaziçi Öngörüm Bölgesi'nin de imar barışına müracaa edebilmesi için TBMM'ye yasa teklifi verildi..

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Kasım ayının son toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplandı.

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen imar ve mülkiyet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri tapu sevinci yaşıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerde tapuları bizzat kendi dağıtıyor.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu.

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Beykoz'da 2 bin tapu sahiplerini buldu!

Beykoz sakinlerine tapularını dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç ay içinde 2 bin tapu dağıttık." dedi.

beykoz Yücel Çelikbilek Haberi

beykoz Yücel Çelikbilek

Beykozlu Kastamonulular tarafından Kavacık Aşşrom'da düzenlenen dayanışma gecesine AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Kızılay Genel Sekreteri ve İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, iş adamı Remzi Gür, muhtarlar, STK temsilcileri ve yaklaşık bin 500 ilçe sakini katıldı. 


1 Milyar 250 Milyon TL Beykozlunun Cebinde Kaldı 5 yılda ilçe için çok önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Çelikbilek sözlerine şöyle devam etti: "Beykoz'un çehresini değiştirecek, ilçeye vizyon kazandıracak önemli projeler hazırladık. Kimini hayata geçirdik, kimiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ancak mülkiyet ve imar çalışmalarında adeta destan yazdık. Yüz bin Beykozlu kardeşimizi Dar Gelirliler İçin 10 Bin Konut Müjdesi 2/B satışlarından elde edilecek gelirle dar gelirli vatandaşlar...