30 / 04 / 2024

Beykoz yunak yeri ihalesi

Beykoz yunak yeri ihalesi

Beykoz Belediye Başkanlığı, Mahmut Şevketpaşa Mahallesi'nde bulunan yunak yerini satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 187 bin 500 TL olarak belirlendi.

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Verra Suites Beykoz geliyor! Yeni proje!

Tüfekçioğlu Grup kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. Firma yeni projesi Verra Suites Beykoz'u ormanla iç içe doğa manzarasına hakim konumda inşa edecek. 

Beykoz’un ilk kapalı pazarı Göksu’da kuruluyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern pazar yeri projelerinin ilk adımı Göksu Kapalı Pazar yeriyle atıldı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı.

Beykoz'da 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Beykoz Belediye Başkanlığı, Mahmut Şevketpaşa Mahallesi'nde bulunan yunak yerini satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 187 bin 500 TL olarak belirlendi.

Beykoz'da tabelalar Türkçe olacak!

Beykoz Belediye Meclisi'nin aldığı kararlardan biri de ilçede bulunan işyeri isimlerinin Türkçe isimler olması hakkındaki teklifti; böylece Beykoz'da adında yabancı isim bulunan işyeri tabelaları değişecek. Öte yandan Belediye iki kuruma bina tahsis etti.

Kuzey Marmara Otoyolu Beykoz ve Sarıyer geçiş yeri imar planı askıya çıktı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında İstanbul Beykoz Bozhane-İshaklı Geçişi ve Sarıyer Uskumruköy-Demirciköy Geçişi'ne ait imar planları askıya çıktı. İmar planları 18 Haziran 2014 tarihinde askıdan inecek...

Beykoz Sosyete Çarşısı'nda yangın çıktı, 170 işyeri kül oldu!

Beykoz Çubuklu'da bulunan "Sosyete Çarşısı" sabaha karşı çıkan yangınla küle döndü. 186 işyeri bulunan çarşıda yaklaşık 170 işyeri küle döndü. İşyeri sahipleri gördükleri manzara karşısında gözyaşlarını tutamazken birbirlerine sarılarak teselli bulmaya ça

Başbakanlık Ofisi'nin yeri Beykoz Kasrı'na taşınıyor!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nin güvenlik gerekçesiyle Beykoz Kasrı'na taşınacağı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Beykoz Kasrı'nı ve Yıldız Sarayı'nı inceleyen Başbakan Erdoğan yüksek duvarlarla çevrili Beykoz Kasrını tercih etti..

İşyeri yatırmcısının kiracı endişesine son!

Konuttaki süreli kira garantisi uygulamasının ofis projelerine de sıçraması bu alana yatırımı cazip kılıyor. Kimi ofis ve işyeri projelerinde en az 4 ay içinde kiracı bulunması taahhüt ediliyor. Bulunamazsa kira geliri firma tarafından ödeniyor...

Beykoz'da lüks villanın su kuyusunda can pazarı!

İstanbul Beykoz'da lüks bir villaya ait 4 metre derinliğindeki su kuyusunu temizlemek isteyen Hüral Cankı ve Kadir Elkovan isimli işçiler metan gazından zehirlendi. Kuyuda mahsur kalan işçileri kurtarmak için kuyuya inen 2 itfaiyeci de hastanelik oldu

Milli Emlak'tan Beykoz'dan kiralık kantin alanı!

Milli Emlak, İstanbul   Beykoz Paşabahçe Mahallesi 'ndeki 30 metrekarelik kantini kiraya vermek üzere ihaleye çıkacağını açıkladı. Knatin alanı tamamı Hazine 'ye ait olan 33 bin 49 metrekarelik alan içinde yer alıyor

Beykoz Belediye Başkanı Yücel çelikbilek'e soruşturma izni verildi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel çelikbilek hakkında, İçişleri Bakanı Sayın Beşir Atalay tarafından Beykoz da süren ve Belediyece göz yumulan kaçak yapılaşma ile ilgili olarak 2011/47 sayı ile soruşturma izni verildi

Beykoz yunak yeri ihalesi Haberi

Beykoz yunak yeri ihalesi

İSTANBUL İLİ BEYKOZ İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Beykoz Belediye Başkanlığından:


Sıra No: 1

Taşınmaz Pafta ve Parsel Nosu: İstanbul İli Beykoz İlçesi Mahmut şevketpaşa Mahallesi 3 pafta 341 parsel

Niteliği:Yunak Yeri

İmar Durumu:1/1000 ölçekli İmar Planı bulunmamaktadır 3.derece doğal sit alanında kalmaktadır. Tarım dışı amaçla kullanılabilir.

Yüzölçüm (m²): 14.375,00

Satış Bedeli (TL.):7.187.500,00 + KDV

Geçici Teminat (TL.): 215.625,00

Dosya Bedeli (TL.):1000,00


MADDE 1 - Yukarıda özellikleri belirtilen Beykoz Belediyesi mülkiyetindeki taşınmaz yapılacak ihale ile satılacaktır. İhale 02/EYLÜL/2015 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat 09.15’de Gümüşsuyu Mahallesi, Kelle İbrahim Caddesi No: 43 adresindeki Beykoz Belediye Başkanlığı binasındaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır.

MADDE 2 - İhale Şartname Bedeli ve Satış Yeri: Beykoz Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden...