08 / 07 / 2024

beyler evi nerede

beyler evi nerede

Beyler Evi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, dış cephe ile ilgili düzenlemenin sonuna geldiklerini, iç kısımdaki el işlerinin ise uzman görüşü alınarak orijinaline uygun yapılacağını söyledi

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Stanley Kubrick'in evi nerede?

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez bugünkü yazısında Stanley Kubrick’in evini kaleme aldı. İşte Tez'in o yazısı...

İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul, dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Herkes İstanbul'da bir evi olsun istiyor. Peki İstanbul'da en ucuz konut nerede?

NCadde Ateş Corner nerede?

Özyurtlar İnşaat projesi olan NCadde Ateş Corner 15 ay sonra teslim edilecek. 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari birimden meydana gelen NCadde Ateş Corner nerede?

Kula Beyler Evi hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Kula Evleri’ni yeniden turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon hamlesinden bir tanesi meyvesini verdi. Restorasyonu tamamlanan tarihi Beyler Evi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımıyla hizmete açıldı.

Kula Beyler Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Kula'nın tarihi özelliğini en iyi yansıtan evlerin kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Beyler Evi restore ediliyor!

Beyler Evi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, dış cephe ile ilgili düzenlemenin sonuna geldiklerini, iç kısımdaki el işlerinin ise uzman görüşü alınarak orijinaline uygun yapılacağını söyledi

Tahliye taahhütnamesi nerede yapılır?

Kiracının belirlenen tarihte evi boşaltacağına dair imzaladığı belge, tahliye taahhütnamesi olarak tanımlanıyor. Peki, tahliye taahhütnamesi nerede yapılır? İşte, tahliye taahhütnamesinde noter onayı!

Muğla Kula Beyler Evi restore edilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Daire Başkanlığı; Kula Beyler Evi restorasyon işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak ve iş 250 günde tamamlanacak.

Gaziosmanpaşa Barbaros Bilgi Evi yarın açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Barbaros Bilgi Evi, yarın düzenlenecek törenle hizmet açılıyor. Peki Barbaros Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da nerede? İşte Barbaros Bilgi Evi'nin adresi ve açılış saati...

Kula Evleri'nin tanıtımı için belgesel çekilecek!

Koruma altındaki tarihi Kula evlerini tanıtmak için belgesel çekilecek. Geçtiğimiz ay Bekir Beyler Evi ile Beyler Evi'nin restorasyonunu üstlenen Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarihi evlerin tanıtımı için de çalışma başlattı.

Mevlana'nın evi müze olacak!

Hz. Mevlana'nın evi ve medresesinin (Molla Atik Medresesi) nerede olduğu yaklaşık 2011 yılında ortaya çıkmıştı. Molla Atik Medresesi’nin bulunduğu yere müze yapımına karar verildi ve arsada bulunan binanın yıkım işlemleri başladı.

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi ücretleri belli oldu!

Ataşehir Belediyesi öğrenci konukevi nerede? Ataşehir öğrenci konuk evi nerede? Ataşehir kız öğrenci konuk evi ücretleri kaç TL? Ataşehir öğrenci konuk evi adresi, telefonu var mı? Ataşehir kız öğrenci konuk evi servisleri var mı?

beyler evi nerede Haberi

beyler evi nerede


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula’da başlattığı turizm hamlesi kapsamında restore edilen ilk evlerden olan Beyler Evi’nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil de, Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Beyler Evi restorasyonunun dış cephesinde çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Danışmanı Açıkdil, dış cephe çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından iç bölümdeki restorasyon çalışmasına başlanacağını söyledi. Beyler Evi’nin çatı örtüsünün ve sıvalarının bittiğini belirten Açıkdil, “Şuan evin saçakları çakılıyor. Bunun ardından içerideki el işleriyle ilgili uzman görüşü alınıp, orijinaline uygun restorasyon yapacağız. Kula’nın turizme kazandırılması için bu çalışmalar çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bu konuda oldukça hassas. Çalışmaların Kula’mıza ve Manisa’mıza hayırlı...