08 / 05 / 2024

Beyler İnşaat kentsel dönüşüm

Beyler İnşaat kentsel dönüşüm

Cahit Yalçın, "Önce Güven" sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, "Sürekli müşterilerimizin güvenini kazanmaya yönelik bir çalışma yürüttük. Çünkü biz her zaman "eğer müşteriler varsa biz varız"ın bilincindeyiz" dedi.

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Beyler İnşaat  Anonim şirketi kuruldu!

Beyler İnşaat  Anonim Şirketi  Fatih’te   8 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Yalçin tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

Beyler İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Beyler İnşaat kentsel dönüşüm

İnsanların varoluşlarından itibaren en önemli yaşamsal ihtiyaçlarından biri olan barınma günümüzde de en önemli konular arasında yer almaya devam ediyor. Bir ev sahibi olmak hemen hemen herkesin hayalini süslerken bu hayalin gerçekliğe dönüştüğü noktada doğru karar vermenin önemi tartışılmaz bir gerçek. Beyler İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yalçın ile inşaat ve gayrimenkul sektörü hakkında konuştuk.


Öncelikle sizi ve sahibi olduğunuz Beyler İnşaat Gayrimenkul'u biraz tanıbilir miyiz?

Emlak sektörüne 2008 yılında başladık. 2008'den önce yurt dışında dekorasyonla ilgili çalışmalar yapıyorduk. Bu yılda emlak sektörüne giriş yaptık ve 2010 yılında da inşaat yapmaya başladık. Aşağı yukarı 7­8 yıl gibi bir evveliyatımız var. Bu anlamda hem emlak hem inşaat hem de dekor işleriyle beraber Esenyurt bölgesinde aktif bir çalışma yürütüyoruz. Aşağı yukarı bu...