29 / 04 / 2024

Beyler Konağı yenileme

Beyler Konağı yenileme

Nevşehir'in Camicedid Mahallesi'ndeki tarihi Beyler Konağı’nda Belediye tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir Beyler Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Nevşehir'in Camicedid Mahallesi'ndeki tarihi Beyler Konağı’nda Belediye tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı yenileniyor!

Sakarya'da yer alan Tarihi Alicanlar Konağı'nda yenileme çalışmaları başladı, konak aslına uygun olarak restore edilecek.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Nevşehir Beyler Konağı yenileniyor!

TOKİ işbirliği halinde yürüttüğü Kale ve etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminin bulunduğu bölgede yer alan Beyler Konağı’nda restorasyon çalışmalarına başlandı.

Konya Cihanbeyli'deki projeler bir bir yükseliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi.

Konya Cihanbeyli'de Beyler Konağı ve Kent Park'ta çalışmalar sürüyor!

Beyler Konağı ve Kent Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Kale, yetkililerden bilgi aldı. Sosyal Belediyeciliğe önem verdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Beyler Konağımızın inşaatı devam etmektedir.

Konya Cihanbeyli’de Beyler Konağı ve Kent Park’ın yapımı sürüyor!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine yapımına başlanan Beyler Konağı ve Kent Park’ta çalışmalar sürüyor. Beyler Konağı ve Kent Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Kale, yetkililerden bilgi aldı.

Konya Cihanbeyli Beyler Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesine yapımına başlanan Beyler Konağı ve Kent Park'ta çalışmalar sürüyor. Beyler Konağı ve Kent Park'ta incelemelerde bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yetkililerden bilgi aldı.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Kocaeli Portakal Hafız Konağı yenileme ihalesi gerçekleşti!

Yanarak hasar gören tarihi Portakal Hafız Konağı’nın kente yeniden kazandırılması için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi rekonstrüksiyon yapım ihalesi yaptı.

Sabit Efendi Konağı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı!

Başkan Zeki Toçoğlu dönüşümle ilgili şu ifadeleri kullandı; Bugün de şehir tarihinde önemli bir yeri olan Sabit Efendi Konağı’nı çağın gerekliliklerine uygun bir dönüşüm çalışması ile hizmetinize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi ihale aşamasında!

Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım ve Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

Tarihi Sabit Efendi Konağı eski günlerine kavuşacak!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı' ndaki çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi...

Beyler Konağı yenileme Haberi

Beyler Konağı yenileme

Nevşehir'in Camicedid Mahallesi'ndeki tarihi Beyler Konağı’nda Belediye tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları devam ediyor.  Belediyenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği halinde yürüttüğü Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel  Dönüşüm Projesi kapsamında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminin bulunduğu  bölgede yer alan ve 19. Yüzyıl'a tarihlenen Beyler Konağı’nın geçen yıl içerisinde dış duvar bölümlerinde restorasyon çalışmaları tamamlanmıştı. Nevşehir Kalesi ve çevresinde 11 mahalleyi içine alan bölgede Kültür ve Turizm Bakanlığı onayı ile Belediye’nin öncülüğünde devam ettirilen temizleme çalışmaları devam ederken, Camicedid Mahallesi’ndeki iki katlı tarihi  eyler Konağının aslına uygun şekilde restorasyonu ve konservasyonuna yönelik çalışmalar da aralıksız  olarak sürüyor. Beyler Konağı’ndaki restorasyon ve konservasyon çalışmalarının 6  ay süre ile devam etmesi...