18 / 05 / 2024

Beylerbeyi Yalıboyu

Beylerbeyi Yalıboyu

1978 yılında Turizm Bakanlığı'na ait Beylerbeyi'ndeki İsmail Hakkı Efendi Yalısı'nda çıkan ve daha sonra etrafa yayılan yangında Beylerbeyi Cami ile 12 daireli bir apartman yanmış.

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Antalya'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Kaş İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Yalıboyu Mahallesi 183 ada 3 parsel ve 196 ada 3 parsel ile Antalya İli Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi Beşkavaklar Mevkii 167 ada 27 parselde yer alan gayrimenkulleri 9 milyon 149 bin 229‬ TL'ye icradan satıyor...

Kaş'ta 6.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kaş İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Yalıboyu Mahallesi Köyiçi Mevkii 196 ada 3 parsel ve 1ntalya İli Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi Beşkavaklar Mevkii 167 ada 27 parseldeki  gayrimenkulü 6 milyon 550 bin 229 TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 6,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kaş İcra Dairesi, Antalya İli, Kaş İlçesi, Kalkan Yalıboyu Mahallesi, 196 ada, 3 parselde yer alan ev ve avlu vasfındaki gayrimenkulleri 6 milyon 550 bin 229,3 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Tekirdağ Yalıboyu OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesine ait yol, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 960 bin TL olarak belirlendi.

FETÖ, Beylerbeyi'ndeki yalıyı sattırdı!

İstanbul Beylerbeyi’nde Sezen Wasner’a tele dolandırıcılık tuzağıyla yalısını sattıran çetenin FETÖ üyeliğinden meslekten ihraç edilen bir polisle işbirliği yaptığı ortaya çıktı.

Murat Özcan: Yazlıklarda da su yalıtımı yapılmalı!

Tatil sezonu yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki "su yalıtımı" konusunda uyarıyor.

Su yalıtımı bina ömrü ve insan sağlığı için şart!

Tatil sezon yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki “su yalıtımı” konusunda uyarıyor.

Su yalıtımı bina sağlamlığı için önemli!

Yaz mevsimi ile şenlenen tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini her yıl kötü sürprizler bekliyor. Uzmanlar uyarıyor: “Yazlık alırken ‘su yalıtımı var mı?’ diye sorun!

Beylerbeyi Yalıboyu Haberi

Beylerbeyi Yalıboyu



TARİHİ BEYLERBEYİ CAMİ YANDI


Beylerbeyi Yalıboyu Caddesi'nde bulunan tarihi ''İsmail Hakkı Yalısı'nda önceki gece yarısı çıkıp, etrafa yayılan yangında, tarihi ''Beylerbeyi Cami''nin kubbesi de tamamen yandı. Üsküdar ve Çubuklu itfaiyelerinin uzun çalışmalarına rağmen söndürülemeyen yangın daha sonra diğer itfaiye gruplarının da katılmasıyla kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangında ayrıca, ''Saray Apartmanı'' da hasar gördü Yangında Abdülhamid'in annesi Şermi Rabia Sultan'ın anısı için 1778 tarihinde yaptırılan camide bazı tarihi eşya hasar gördü. Camide bulunan ''Sakal-ı Şerif'' ise, yangın sırasında zarar görmeden sandığıyla kurtarıldı. Barok usulde yapılmış olan cami, kesme taş duvarlarıyla ve dönemini yansıtan mimarisiyle önemli tarihi özellikler taşımaktaydı. Ahşap minberi...