27 / 04 / 2024

Beylikdüzü AAA Grup İnşaat

Beylikdüzü AAA Grup İnşaat

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.

AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL'ye!

AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke İmza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin İlk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları!

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. AKS Grup İnşaat imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Alya Trio'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Akkuş Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Trio Evleri 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje toplam 26 konut ve 5 dükkandan oluşuyor.

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Metrobüs Beylikdüzü'nde metrekare fiyatlarını artırdı!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Multikent'in ilk şubesi Beylikdüzü'nde faaliyete başladı!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent’in ilk şubesi İstanbul – Beylikdüzü’nde faaliyete başladı.

Kristal Residence Beylikdüzü fiyat

Maknoon Grup imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kristal Residence Beylikdüzü fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor...

Kristal Residence Beylikdüzü

Kristal Residence Beylikdüzü projesi, Maknoon Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede yer alan daireler ofis olarak da kullanılabiliyor...

Beylikdüzü Kristal Residence satılık

Maknoon Grup projesi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü Kristal Residence satılık daireler 227 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine başlandı...

Beylikdüzü AAA Grup İnşaat Haberi

Beylikdüzü AAA Grup İnşaat

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.


AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: MADDE 3-  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-) İNŞAAT a-Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar ,marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk apart otel, motel hotel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken,ev,apartman, işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,ve bunların inşaatlarını, taahhüt veya kat karşlığı yapmak.yaptırmak..bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkartmak ve gerektiğinde projelendirmek. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...