07 / 05 / 2024

Kristal Residence Beylikdüzü fiyat

Kristal Residence Beylikdüzü fiyat

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Maknoon Grup imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kristal Residence Beylikdüzü fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor...



Konutların teslimlerine 24 ay sonra başlanması öngörülen  Kristal Residence  Beylikdüzü fiyat bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Kristal Rezidans'ta; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna gibi sosyal imkanlar sunuluyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler, modüler sistemle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. 


Kristal Residence Beylikdüzü fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. 


Zemin ve birinci katında mağazalar bulunan Kristal Residence Evleri'nde yer alan konutların alanları 100,53 metrekare olarak belirlendi. Proje, 36 katlı tek bloktan meydana geliyor.  


Kristal Residence Beylikdüzü fiyat listesine göre konutlar  227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, Maknoon Grup imzasıyla inşa ediliyor. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön