25 / 07 / 2024

Beylikdüzü altyapı sorunları

Beylikdüzü altyapı sorunları

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Bursa'da plansız kentleşme altyapı sorunlarına yol açıyor!

Olay Bursa Gazetesi'nin yazarlarından İhsan Aydın bugünkü yazısında Bursa'da plansız kentleşmenin altyapı sorunlarına yol açtığını belirtti. İşte İhsan Aydın'ın o yazısı...

İzmir Şemikler Mahallesi'nin altyapı sorunları çözülüyor!

Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modem bir görünüme kavuştu.

Beylikdüzü'nün altyapı sorunları çözülüyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı.

Beylikdüzü Kardelen Sitesi'nde tapular teslim edildi!

Beylikdüzü’nde yaşanan tapu sorunlarına son veren Beylikdüzü Belediyesi uzun yıllardır tapu sıkıntısı çeken Kardelen Sitesi sakinlerine düzenlenen törenle tapularını teslim etti...

Osmanlı Arşivleri'nin bulunduğu binada altyapı sorunları var!

Tarihçilerin araştırma yaptıkları ve arşiv belgelerine ulaştıkları odanın bulunduğu katta, tesisat ve altyapı sorunları nedeniyle tavan su akıtıyor, rutubet yüzünden duvarlar sürekli boyanıyor...

Uludağ yeni sezona altyapı sorunları ile giriyor

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ, yeni sezona altyapı sorunlarıyla giriyor. Otellere su bağlantısı sağlanamadı, otopark sorunu çözülemedi. Uludağ’ı doğalgaza kavuşturmayı planlayan Bursagaz’ın projesi rafa kalktı

İstanbul'un yükselen konut yatırımı bölgesi Beylikdüzü!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre altyapı sorunları tamamlanan Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.

Adana'nın altyapı sorunları tartışıldı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Teknik Danışma Komisyonu, 'Adana altyapı sorunları ve çözüm önerileri' konulu söyleşi düzenledi.

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.

Symbol İstanbul Beylikdüzü projesinin teslimi ertelendi!

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü-Tem yolu üzerinde inşa edilen Symbol İstanbul projesinin teslim tarihi Esenyurt imar sorunlarından dolayı 2016’ya ertelendi. Projenin Aralık 2014’te tamamlanması planlanıyordu….

Beylikdüzü altyapı sorunları Haberi

Beylikdüzü altyapı sorunları


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Müdürü Muhammet Şahin Başkanlığında; BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi.


Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki fen işleri kapsamına giren eksiklikleri tamamlamak amacıyla ilgili kuruluşlar ile görüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, gerçekleştirdikleri toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı. 


İBB Altyapı Koordinasyon Müdürü Muhammet Şahin, İBB 2. Bölge Müdürü Ömer Alkış; Beylikdüzü İlçesinde İBB tarafından yapılacak yatırımları anlattı. İlçe hudutları dahilinde yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili düzenlemelerden de bahsedildi. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Teknik Koordinatör Mehmet Çalık, Meclis Üyesi Fatih Keleş ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu, yapılacak çalışmalarda en başta iş güvenliğine ve teknik hususlara...