29 / 04 / 2024

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.




Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, ilk olarak Marmara Mahallesi Yaşar Cimilli Camii'nde vatandaşla birlikte kıldıkları, sabah namazı sonrası mahalleli ile sohbet etti. Daha sonra Beylikdüzü Giresunlular Derneği'nin Dünya Kadınlar Günü programına katılan Başkan Uzun, kadınların yılda bir kez değil, her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Başkan Uzun, kadınlar günü programının ardından, sırasıyla; Marmara Mahallesi Erguvan Konutları, Adnan Kahveci Mahallesi Gözde Apartmanı ve Şelale Evleri, Sahil Mahallesi Kavaklı Kent Sitesi, Adnan Kahveci Mahallesi Hasbahçe Sitesi ve Büyükşehir Mahallesi C-6 Blok Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Gittiği her yerde yoğun ilgi ve tezahüratlarla karşılanan Uzun, 641'in üstünde proje gerçekleştirdiklerini, Avcılar ile Büyükçekmece halkının yapılan hizmetlerden dolayı Beylikdüzü'nü örnek gösterdiğini belirtti. 

Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi. 


Nabız


Geri Dön