01 / 05 / 2024

beylikdüzü asansör bakımı

beylikdüzü asansör bakımı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Evde bakım maaşı ne zaman ödenecek? Aralık ayı evde bakım ücreti ne kadar?

Evde bakım maaşına dair aramalar hız kazandı. Evde bakım maaşı alan vatandaşlar, aralık ayı evde bakım maaşının ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Yüz bakım ürünlerinde yüzde 50 fırsat! Gratis indirimleri bitmiyor! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen yüzü Gratis, sonbahar indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Şimdi Gratis’te yüz bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı var. İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Evde bakım parasında Eylül bombası! Evde bakım maaşı hangi illerde yattı 19 Eylül 2022?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi araştırmaları, Bakan Yanık'ın açıklamasının ardından hız kazandı. Evde bakım maaşlarının yatırılıp yatırılmadığı araştırılıyor. Peki evde bakım maaşı yattı mı 19 Eylül 2022? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Görülmemiş fiyatlar sizi bekliyor! 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi..

Birçok mağazası olan Happy Center yüzlerce üründe yaptığı dev indirimlerle sizleri bekliyor. Temel gıdadan kırmızı ete, cilt bakım ürünlerinden temizlik malzemelerinde birçok üründe inanılmaz fiyatlarla karşımızda. İşte 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi...

Carrefoursa’dan kozmetik ve bakım ürünlerine yüzde 50 indirim! Bu fırsat kaçmaz…

CarrefourSA sık sık kampanyalı ürünler satışa sunmaya devam ediyor. Son olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde %50 indirimle karşımızda. Şampuandan yüz bakım kremine kadar birçok üründe %50’ye varan indirim mevcut. 

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

beylikdüzü asansör bakımı Haberi

beylikdüzü asansör bakımı


Beylikdüzü Belediyesi, ilçe çapında başlatacağı asansör güvenlik çalışmaları için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.


Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği doğrultusunda Beylikdüzü’nde asansörlü binaların yıllık kontrolleri ve bakımları yapılacak.Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile işbirliği içine giren Beylikdüzü Belediyesi, yaptığı protokolde Beylikdüzü’nde ki binalarda bulunan tüm asansörlerin elden geçirileceği hususu yer aldı.Bina içi güvenli yaşamı destekleyen bu çalışmada imzayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu attı.


Yapılacak kontroller kapsamında asansörlerin güvenli bir durumda olup olmadığı tespit edilecek ve gereken çalışmalar yapılacak.Bakım ve onarım uygulamaları ile bina asansörleri daha sağlıklı hale gelecek.



Beylikdüzü...